Yar'e Yeni Üye Üye 2 Haziran 2010 #31 İdare et artık 😉 Bu da hediyesi 😀 Ben de bir tatil resmi istiyoruumm :hıms:
iklim su Yeni Üye Üye 2 Haziran 2010 #32 buyur cnm tatil yerinn😀 bende çok güzel bir genc odası istiyorum(15 yaş için olsun)😀
Dişeps Yeni Üye Üye 2 Haziran 2010 #33 al bakalım genç ve oda.bende yağmurda ıslanmış kuş resmi istiyorum
miss angel Yeni Üye Üye 9 Haziran 2010 #34 cnm ıslanmş şirin kuşların🙂 ben de lezzetli bir pizza istiyorum🙂çok canm çekti🙂
juju Yeni Üye Üye 9 Haziran 2010 #35 canım sen istersinde ben arar bulur getiririm hemde fırından yeni cıktı afiyet olsun canım bende gemide sevgili resmi istiyorum
canım sen istersinde ben arar bulur getiririm hemde fırından yeni cıktı afiyet olsun canım bende gemide sevgili resmi istiyorum
Dişeps Yeni Üye Üye 9 Haziran 2010 #36 AL bakalım sana gemideki aşıklar.... bende 2010 eşarp modeli istiyorum ama yeni tasarım olsun
R rüzgar gülüm Yeni Üye Üye 9 Haziran 2010 #37 buyur cnm bu senin için🙂 bende sağanak yağmur resmi istiyorum meleklerim🙂
Dişeps Yeni Üye Üye 10 Haziran 2010 #39 al bakalım elbiseni inşaallah hoşuna gider bende beyaz kapalılar için uzun yazlık elbise istiyorum.ama bolerosuz olsun ve dandik bişi olmasın:kızıl:
al bakalım elbiseni inşaallah hoşuna gider bende beyaz kapalılar için uzun yazlık elbise istiyorum.ama bolerosuz olsun ve dandik bişi olmasın:kızıl:
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 10 Haziran 2010 #40 yar' e canım çok tesk ettım baştacısın.. allah hepmizi kavustursun .. dişaps canım buyur elbısen gelior taze cıktı... bak hayatım bu pantolonlu takım buda etekli takım..
yar' e canım çok tesk ettım baştacısın.. allah hepmizi kavustursun .. dişaps canım buyur elbısen gelior taze cıktı... bak hayatım bu pantolonlu takım buda etekli takım..