RefRa Daimi Üye Üye 10 Şubat 2011 #111 canım beğendin mi yelkenlini Şaka şaka buda gerçeği umarım beğenirsin cnm 🙂 Bende golden cinsi köpekler istiyorum 🙂
canım beğendin mi yelkenlini Şaka şaka buda gerçeği umarım beğenirsin cnm 🙂 Bende golden cinsi köpekler istiyorum 🙂
ASİMELEK Daimi Üye Üye 10 Şubat 2011 #112 buyurrrrrr canımm köpeciğinnnn güccük ama büyütürsünnn bendeeeeeeee beni güldürebilecek komik bi resim istiyorum
buyurrrrrr canımm köpeciğinnnn güccük ama büyütürsünnn bendeeeeeeee beni güldürebilecek komik bi resim istiyorum
KeLeBeK's Daimi Üye Üye 10 Şubat 2011 #113 bu nasıl banada şöyle güzel bir kelebek getirene +rep verecemama güzel olack beğenmezsem virmem:seker:
bu nasıl banada şöyle güzel bir kelebek getirene +rep verecemama güzel olack beğenmezsem virmem:seker:
gamselim Mekanın en şık Meleği Üye 10 Şubat 2011 #114 sana seni getiremem ki kelebegim senden güzel kelebek mi var birtanem umarım begenirsinn bebem....banaa daa alttaki melişş mutlulugu getirsin....
sana seni getiremem ki kelebegim senden güzel kelebek mi var birtanem umarım begenirsinn bebem....banaa daa alttaki melişş mutlulugu getirsin....
eLit's Yeni Üye Üye 10 Şubat 2011 #115 buyur tatlım sende böyle sevdiginle bi ömür mutlu yaşa inşallah 🙂 bende minicik yavru bi penguen istiyorum
buyur tatlım sende böyle sevdiginle bi ömür mutlu yaşa inşallah 🙂 bende minicik yavru bi penguen istiyorum
RefRa Daimi Üye Üye 10 Şubat 2011 #116 Kıyamadım ailesiyle birlikte getirdim 🙂 Bende pasta istiyorum frambuazlı 🙂🙂
RefRa Daimi Üye Üye 11 Şubat 2011 #118 Buyur canım 🙂 beğenirsin umarım... Bende pastanın yanına kola alıyim