Annem çok hasta melekler yaklaşık 2 senedir iyileşemiyo hayat dolu neşeli cıvıl cıvıl annemden eser kalmadı herşeyin başı sağlıkmış gerisi boşmuş bunu anladım hastahaneden yeni çıkardık ama ne yaptıysak toparlayamıyor psikolojik tedavi gördü ve görmeye devam ediyor çok zor bi yaşam mücadelesi verdi bu güne kadar hep onların yükü yüzünden oldu benim de hayatım alt üst oldu üniversitede okurken evlendim ben bi de bebişimiz oldu annem bebeğimize bakıyordu şimdi ona bakacak kimse olmadığı için okula da devam edemiyorum bi yandan annem bi yandan bebek bi yandan okul bi yandan hayatı düşünmekten çok yoruldum bunaldım daraldım işin garibi içimi dökecek kimsede yok 🙁 sizlerde dua edin olur mu...
Ve herkese tavsiyem ne olursa olsun hayatın yükü altında tek başınıza ezilmeyin vücut kaldıramıyo bi süre sonra kimsenin sizi üzmesinede izin vermeyin heleki karşımdaki üzülmesin diye kendinizi yıpratmaya kalkmayın sonunda kendinizden çok şey gidiyo ama başka hiç birşey olmuyor değişmiyor ...
offf offf kii ne off canım yaa okadar dogru söylemissinki hep öyle yapıyoruz sonra hastalık hastası oluyoruz ALLAHIMDAN YÜCE RABBİMDEN annene saglık huzur diliyorum tez zamanda İNŞALLAH saglıgına kavuşur İNŞALLAH bu kötü günler geride kalır ALLAH yardımcınız olsun yasin oku canım dualara bak ALLAHTAN gelir hayırda şerde ben inanıyorum ALLAHIN izniyle annen saglıgına kavuscak sende inan inanmak herseydir
Allah en kısa zamanda anenize şifa versin cnm... Benimde annem yıllardır hasta ve halada aynı ama hiç bir zaman umudunu yitirmee.. her yeni gune tebessüm ederek başla.. Allah'ım annene acil şifalar sanada güç kuvvet ve sabır ihsan eğlesin... amin... Allaha emanet ol vee hiç bir zaman umudunu yitirme, Allah büyük...
çok geçmiş oılsun tez zamanda annen iyileşir şifa bulur inş. burada bizler varız istediğin zaman seni dinleriz sevinçlerini hüzünlerini bizlerle paylaşabilirsin canım
Allah sifa versin, dualarimiz sizinle, annenin yaninda olmaya calis, ona yardimci ol, mutlu et, güldür ne bileyim, motive olmasini sagla. Kendinize iyi bakin