Annem çok hasta :(
Annem çok hasta melekler yaklaşık 2 senedir iyileşemiyo hayat dolu neşeli cıvıl cıvıl annemden eser kalmadı herşeyin başı sağlıkmış gerisi boşmuş bunu anladım hastahaneden yeni çıkardık ama ne yaptıysak toparlayamıyor psikolojik tedavi gördü ve görmeye devam ediyor çok zor bi yaşam mücadelesi verdi bu güne kadar hep onların yükü yüzünden oldu benim de hayatım alt üst oldu üniversitede okurken evlendim ben bi de bebişimiz oldu annem bebeğimize bakıyordu şimdi ona bakacak kimse olmadığı için okula da devam edemiyorum bi yandan annem bi yandan bebek bi yandan okul bi yandan hayatı düşünmekten çok yoruldum bunaldım daraldım işin garibi içimi dökecek kimsede yok 🙁 sizlerde dua edin olur mu...
Ve herkese tavsiyem ne olursa olsun hayatın yükü altında tek başınıza ezilmeyin vücut kaldıramıyo bi süre sonra kimsenin sizi üzmesinede izin vermeyin heleki karşımdaki üzülmesin diye kendinizi yıpratmaya kalkmayın sonunda kendinizden çok şey gidiyo ama başka hiç birşey olmuyor değişmiyor ...
annem bir an önce iyileş artık ne olur 🙁
Ve herkese tavsiyem ne olursa olsun hayatın yükü altında tek başınıza ezilmeyin vücut kaldıramıyo bi süre sonra kimsenin sizi üzmesinede izin vermeyin heleki karşımdaki üzülmesin diye kendinizi yıpratmaya kalkmayın sonunda kendinizden çok şey gidiyo ama başka hiç birşey olmuyor değişmiyor ...
annem bir an önce iyileş artık ne olur 🙁