bilemiyorum tatlım... bir kaç yıl sonra yaptıklarını başka bi gözle görürsün bence.. benim sana yorumum bu evlilikle hata etmişsin kendine yazık etmişsin falan filan. mutlu olman çok zor ve en fazla birkaç yıl daha götürürsün.. kendini daha fazla kullandırma bence. seni çocuklarına bakıcı, evine hizmetçi diye düşünüp almadıysa çocuk yapardı çoktan.. sana aşık olduğunu sanmıyorum. gençliğin bitince bulur yine başkasını. aldatıldığı için psikolojisi bozulmuş,, sen de gençliğin verdiği körlükle büyülenmişsin. belki parası cazip gelmiştir. ama sana huzur yok gibi. dediğim gibi bi kaç yıl sonra oldukça zorlanacaksın o ailede.. sakın yanlış anlama sırf sen içini samimiyetle döktün diye ben de samimiyetle kendi yorumumu yaptım.. daha pek çok şey söylerdim de bi yandan da amaan kendi yapmış kendi karar versin sonucuna da katlansın diye düşünüyorum. ben böyle evliliklere çok kızıyorum.. bilinçsizlik. ilginç bişey aslında ailen nasıl izin verdi bu evliliğe acaba ? demek ki onlarda seni gözden çıkarmış, toruna falan da doymuşlar, ya da başka bi beklentileri karşılandı.. neyse dediğim gibi aç gözünü..