elçin&su Hamiş Melek 21 Aralık 2010 #11 ben de ikizlerim olsun böyle didişsinler isterim çok güzel emeğinize sağlık
elfce Daimi Üye Üye 24 Aralık 2010 #12 kaprisli' Alıntı: - Burnumu ısırma bak tekme atarım Atamazki atamazki All (taaapp!) Tüh ıskaladık. Pardon anne isteyerek olmadı .. Erkek sen dışarı gelsene Erkek mi o ne? Ne bileyim geçen dışarıda konuşurlarken duyudum. Biri erkek olacak diyolardı Ee ben erkeksem o zaman sen ne oluyosun Bilmem ?? emeğine sağlık canım Genişletmek için tıkla ... teşekkürler paylaşımın için hepsi harika 😀
kaprisli' Alıntı: - Burnumu ısırma bak tekme atarım Atamazki atamazki All (taaapp!) Tüh ıskaladık. Pardon anne isteyerek olmadı .. Erkek sen dışarı gelsene Erkek mi o ne? Ne bileyim geçen dışarıda konuşurlarken duyudum. Biri erkek olacak diyolardı Ee ben erkeksem o zaman sen ne oluyosun Bilmem ?? emeğine sağlık canım Genişletmek için tıkla ... teşekkürler paylaşımın için hepsi harika 😀
HaYaL Daimi Üye Üye 24 Aralık 2010 #13 - Önce ben çıkıcam Hayır ben Sen çıkamazsın Nedenmiş Ehe kordonu bacağına düğüm attım çünkü a