kar_tanesi Yeni Üye Üye 25 Mart 2009 #1 Anne Karnındaki İkizlerin Kopartan Diyalogları:) Ya kenara çekilsene - Kes Allah’ın cenini seni …………………………….. Bak hareket yapma kordonunu ısırırım Sen duurr daha sen duurr dışarda görüşcez seninle ……………………………. Şşt baksana Ne var Bu ne Ya ne bela şeysin ne bileyim. …………………………… Biz şimdi ikizmi oluyoz abi Yok üçüz Aa üçüncü nerede Başıma belamısın sen ya. ………………………….. Burnumu ısırma bak tekme atarım Atamazki atamazki All (taaapp!) Tüh ıskaladık. Pardon anne isteyerek olmadı………………………….. Erkek sen dışarı gelsene Erkek mi o ne? Ne bileyim geçen dışarıda konuşurlarken duyudum. Biri erkek olacak diyolardı Ee ben erkeksem o zaman sen ne oluyosun Bilmem ?? ………………………… Ya bi dursana Ya sıkıldım bea İki dakka rahat durda yüzüme bakayım yüz mü ?? sende çok safsın saf ne ki? ıııııııı …………………………….. Önce ben çıkıcam Hayır ben Sen çıkamazsın Nedenmiş Ehe kordonu bacağına düğüm attım çünkü ahahahhaa
Ya kenara çekilsene - Kes Allah’ın cenini seni …………………………….. Bak hareket yapma kordonunu ısırırım Sen duurr daha sen duurr dışarda görüşcez seninle ……………………………. Şşt baksana Ne var Bu ne Ya ne bela şeysin ne bileyim. …………………………… Biz şimdi ikizmi oluyoz abi Yok üçüz Aa üçüncü nerede Başıma belamısın sen ya. ………………………….. Burnumu ısırma bak tekme atarım Atamazki atamazki All (taaapp!) Tüh ıskaladık. Pardon anne isteyerek olmadı………………………….. Erkek sen dışarı gelsene Erkek mi o ne? Ne bileyim geçen dışarıda konuşurlarken duyudum. Biri erkek olacak diyolardı Ee ben erkeksem o zaman sen ne oluyosun Bilmem ?? ………………………… Ya bi dursana Ya sıkıldım bea İki dakka rahat durda yüzüme bakayım yüz mü ?? sende çok safsın saf ne ki? ıııııııı …………………………….. Önce ben çıkıcam Hayır ben Sen çıkamazsın Nedenmiş Ehe kordonu bacağına düğüm attım çünkü ahahahhaa
kaprisli Yeni Üye Üye 26 Mart 2009 #2 Cevap: Anne Karnındaki İkizlerin Kopartan Diyalogları🙂 - Burnumu ısırma bak tekme atarım Atamazki atamazki All (taaapp!) Tüh ıskaladık. Pardon anne isteyerek olmadı………………………….. Erkek sen dışarı gelsene Erkek mi o ne? Ne bileyim geçen dışarıda konuşurlarken duyudum. Biri erkek olacak diyolardı Ee ben erkeksem o zaman sen ne oluyosun Bilmem ?? emeğine sağlık canım
Cevap: Anne Karnındaki İkizlerin Kopartan Diyalogları🙂 - Burnumu ısırma bak tekme atarım Atamazki atamazki All (taaapp!) Tüh ıskaladık. Pardon anne isteyerek olmadı………………………….. Erkek sen dışarı gelsene Erkek mi o ne? Ne bileyim geçen dışarıda konuşurlarken duyudum. Biri erkek olacak diyolardı Ee ben erkeksem o zaman sen ne oluyosun Bilmem ?? emeğine sağlık canım
kar_tanesi Yeni Üye Üye 26 Mart 2009 #3 Cevap: Anne Karnındaki İkizlerin Kopartan Diyalogları🙂 tskler petibör yorumun içinnn
S simla Yeni Üye Üye 27 Mart 2009 #4 Cevap: Anne Karnındaki İkizlerin Kopartan Diyalogları🙂 güzelmişşş😀
kar_tanesi Yeni Üye Üye 29 Mart 2009 #5 Cevap: Anne Karnındaki İkizlerin Kopartan Diyalogları🙂 tsk ederim yorumun için canım
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 31 Mart 2009 #6 Cevap: Anne Karnındaki İkizlerin Kopartan Diyalogları🙂 süpermiş tesekkürler cnm
S swetla Yeni Üye Üye 3 Şubat 2010 #7 ikiz olmak ne kadar ilginç, hayata biriyle başlıyorsun, hani hep yalnızsın derler ya ikizler beraber ama🙂
ikiz olmak ne kadar ilginç, hayata biriyle başlıyorsun, hani hep yalnızsın derler ya ikizler beraber ama🙂
seeda Yeni Üye Üye 10 Şubat 2010 #9 Önce ben çıkıcam Hayır ben Sen çıkamazsın Nedenmiş Ehe kordonu bacağına düğüm attım çünkü ahahahhaa emeğine sağlık...
Önce ben çıkıcam Hayır ben Sen çıkamazsın Nedenmiş Ehe kordonu bacağına düğüm attım çünkü ahahahhaa emeğine sağlık...
miss angel Yeni Üye Üye 10 Şubat 2010 #10 - Önce ben çıkıcam Hayır ben Sen çıkamazsın Nedenmiş Ehe kordonu bacağına düğüm attım çünkü ahahahhaa
- Önce ben çıkıcam Hayır ben Sen çıkamazsın Nedenmiş Ehe kordonu bacağına düğüm attım çünkü ahahahhaa