kaprisli Yeni Üye Üye 10 Ocak 2009 #171 Cevap: Alttakii bu şarkıyı kim söylüyooo çıkaramadım🙂 uykusuz geceler boyunca düşündüm ışıklar dostum olunca birden üzüldüm sana söyleyemediğim sözler dert oldu içime önemli değil önemli değil sonuç değişir miydi ki
Cevap: Alttakii bu şarkıyı kim söylüyooo çıkaramadım🙂 uykusuz geceler boyunca düşündüm ışıklar dostum olunca birden üzüldüm sana söyleyemediğim sözler dert oldu içime önemli değil önemli değil sonuç değişir miydi ki
GuL_CiCeGi Yeni Üye Üye 10 Ocak 2009 #172 Cevap: Alttakii bu şarkıyı kim söylüyooo Asli Besbelli uzun zamandır Aynayı kendine döndürmüyorsun Yitirilenler apaçık ortada Sen hala yüzüme gülümsüyorsun
Cevap: Alttakii bu şarkıyı kim söylüyooo Asli Besbelli uzun zamandır Aynayı kendine döndürmüyorsun Yitirilenler apaçık ortada Sen hala yüzüme gülümsüyorsun
ASİ MELEK Yeni Üye Üye 10 Ocak 2009 #173 Cevap: Alttakii bu şarkıyı kim söylüyooo Ayyy bilmiyorummmmmm yüreğim ağır yaralı derinden yanmaz artık istesem de yeniden çok yaraalr sardı kalbim ama bu yara kapanır mı bilemem????
Cevap: Alttakii bu şarkıyı kim söylüyooo Ayyy bilmiyorummmmmm yüreğim ağır yaralı derinden yanmaz artık istesem de yeniden çok yaraalr sardı kalbim ama bu yara kapanır mı bilemem????
*şiker* Yeni Üye Üye 12 Ocak 2009 #174 Cevap: Alttakii bu şarkıyı kim söylüyooo bilmiyorummm =(((( eğer anan seni bana verirse nemize yetmiyor bu ev kadar hasır....
Cevap: Alttakii bu şarkıyı kim söylüyooo bilmiyorummm =(((( eğer anan seni bana verirse nemize yetmiyor bu ev kadar hasır....
PaSikA Yeni Üye Üye 8 Nisan 2009 #175 Cevap: Alttakii bu şarkıyı kim söylüyooo Neşet Ertaş Yemin etme tutamazsın Yüz çevirsem duramazsın Bu yerlerden kaçamazsın Tek başına yapamazsın
Cevap: Alttakii bu şarkıyı kim söylüyooo Neşet Ertaş Yemin etme tutamazsın Yüz çevirsem duramazsın Bu yerlerden kaçamazsın Tek başına yapamazsın
ZiLaN Yeni Üye Üye 8 Nisan 2009 #176 Cevap: Alttakii bu şarkıyı kim söylüyooo kıraç... al ömrümü koy ömrünün üstüne senden gelsin ölüm başım üstüne..
Cevap: Alttakii bu şarkıyı kim söylüyooo kıraç... al ömrümü koy ömrünün üstüne senden gelsin ölüm başım üstüne..
kaprisli Yeni Üye Üye 8 Nisan 2009 #177 Cevap: Alttakii bu şarkıyı kim söylüyooo kıraç Sonsuz yolculuğuma seni son durak sandım Şarkılardan mirastı aşk: inandım Ararsam bulurum sandım Bulunca durulurum Durulmuyor denizim Gelirsen diner sandığım bu yalnızlık Durulmuyor durulmuyor
Cevap: Alttakii bu şarkıyı kim söylüyooo kıraç Sonsuz yolculuğuma seni son durak sandım Şarkılardan mirastı aşk: inandım Ararsam bulurum sandım Bulunca durulurum Durulmuyor denizim Gelirsen diner sandığım bu yalnızlık Durulmuyor durulmuyor
gulll Yeni Üye Üye 8 Nisan 2009 #178 Cevap: Alttakii bu şarkıyı kim söylüyooo FERİDUN DÜZAĞAÇ Seni düşündüm yine bu akşam üstü Gelmedin mor salkımlar sana küstü Umutsuz bekledim sabaha kadar Çok sevdiğin yağmurlar bile sustu
Cevap: Alttakii bu şarkıyı kim söylüyooo FERİDUN DÜZAĞAÇ Seni düşündüm yine bu akşam üstü Gelmedin mor salkımlar sana küstü Umutsuz bekledim sabaha kadar Çok sevdiğin yağmurlar bile sustu
ZiLaN Yeni Üye Üye 8 Nisan 2009 #179 Cevap: Alttakii bu şarkıyı kim söylüyooo Fatih kısaparmak al ömrümü koy ömrünün üstüne senden gelsin ölüm başım üstüne..
Cevap: Alttakii bu şarkıyı kim söylüyooo Fatih kısaparmak al ömrümü koy ömrünün üstüne senden gelsin ölüm başım üstüne..
*şiker* Yeni Üye Üye 8 Nisan 2009 #180 Cevap: Alttakii bu şarkıyı kim söylüyooo bilmiyoom yane çıkaramadıım Çekil Git Artık Düşlerimden, Bıkıp Usanmadın mı Benden Artık ? Gözlerimden, Yüreğimden, İçimden, …Ve Varolan Her Şeyimden, Git Artık..
Cevap: Alttakii bu şarkıyı kim söylüyooo bilmiyoom yane çıkaramadıım Çekil Git Artık Düşlerimden, Bıkıp Usanmadın mı Benden Artık ? Gözlerimden, Yüreğimden, İçimden, …Ve Varolan Her Şeyimden, Git Artık..