PaSikA Yeni Üye Üye 14 Kasım 2008 #161 Cevap: Alttakii bu şarkıyı kim söylüyooo Metin Arolat Işıkları yakın nedir bu his Yokluğunda sen ne varsa sen bu evde Ayrılmam sarılırım hayallere Ayrılmam sevişirim özleminle
Cevap: Alttakii bu şarkıyı kim söylüyooo Metin Arolat Işıkları yakın nedir bu his Yokluğunda sen ne varsa sen bu evde Ayrılmam sarılırım hayallere Ayrılmam sevişirim özleminle
dionisya Yeni Üye Üye 16 Kasım 2008 #162 Cevap: Alttakii bu şarkıyı kim söylüyooo levent yüksel haksızlıgıda koydum bavula yalnızlığıda aldım yanıma tesekkur ettim her sey adına gidiyorum ama etmiyorum eyvallah..
Cevap: Alttakii bu şarkıyı kim söylüyooo levent yüksel haksızlıgıda koydum bavula yalnızlığıda aldım yanıma tesekkur ettim her sey adına gidiyorum ama etmiyorum eyvallah..
KızılÖtesi Aktif Üye Üye 20 Kasım 2008 #163 Cevap: Alttakii bu şarkıyı kim söylüyooo [FONT=Verdana, Arial, Helvetica] SEVDA KARABABA_EYVALLAH(ANNEM GİBİ) Hani benim sevdiklerim Hani gönül verdiklerim Hasret gider ben giderim[/FONT]
Cevap: Alttakii bu şarkıyı kim söylüyooo [FONT=Verdana, Arial, Helvetica] SEVDA KARABABA_EYVALLAH(ANNEM GİBİ) Hani benim sevdiklerim Hani gönül verdiklerim Hasret gider ben giderim[/FONT]
ela06 Yeni Üye Üye 23 Kasım 2008 #164 Cevap: Alttakii bu şarkıyı kim söylüyooo galiba semiramis pekkan..! Biraz KızıL Biraz Mavi YanLızLığın AsiL Rengi Gün Batmadan Dönsen Bari Keşke Dedim Duymadın mı? Sana Dedim Duymadın mı?
Cevap: Alttakii bu şarkıyı kim söylüyooo galiba semiramis pekkan..! Biraz KızıL Biraz Mavi YanLızLığın AsiL Rengi Gün Batmadan Dönsen Bari Keşke Dedim Duymadın mı? Sana Dedim Duymadın mı?
_Gül_ Yeni Üye Üye 3 Aralık 2008 #165 Cevap: Alttakii bu şarkıyı kim söylüyooo ebru gündeş Git gideceksen bekleme Farklı değilsin sen de Gideceksen bekleme
Cevap: Alttakii bu şarkıyı kim söylüyooo ebru gündeş Git gideceksen bekleme Farklı değilsin sen de Gideceksen bekleme
kaprisli Yeni Üye Üye 3 Aralık 2008 #166 Cevap: Alttakii bu şarkıyı kim söylüyooo Emre Aydın yapraklar solmuş yerlerde ölü yatarken yağmurun altında şemsiye misali ıslanırken
Cevap: Alttakii bu şarkıyı kim söylüyooo Emre Aydın yapraklar solmuş yerlerde ölü yatarken yağmurun altında şemsiye misali ıslanırken
M Misafir Forum Okuru 3 Aralık 2008 #167 Cevap: Alttakii bu şarkıyı kim söylüyooo Kargo grubu 😀 yani inşş doğru sallamışımdır tam emin değilim ama öyle hatırlıyom [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Bir kırık gençlik hikayesi Yok mudur sevdanın çaresi Hasretin kızıl haresi Çileli başıma gelip taç oldu Ah yine o gurbet bestesi Günün minesi soldu , soldu[/FONT]
Cevap: Alttakii bu şarkıyı kim söylüyooo Kargo grubu 😀 yani inşş doğru sallamışımdır tam emin değilim ama öyle hatırlıyom [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Bir kırık gençlik hikayesi Yok mudur sevdanın çaresi Hasretin kızıl haresi Çileli başıma gelip taç oldu Ah yine o gurbet bestesi Günün minesi soldu , soldu[/FONT]
MEÇHUL Daimi Üye Üye 4 Aralık 2008 #168 Cevap: Alttakii bu şarkıyı kim söylüyooo bilemedimmm😀 ben olmalıydım ben olmalıydım biricik sevgilin ben olmalıydım :d045:
Cevap: Alttakii bu şarkıyı kim söylüyooo bilemedimmm😀 ben olmalıydım ben olmalıydım biricik sevgilin ben olmalıydım :d045:
A AnGeL_0F_DeaTH Forum Okuru 6 Aralık 2008 #169 Cevap: Alttakii bu şarkıyı kim söylüyooo neşe karaböcek Her yağmur yağdığında Gözlerin hep aklımda Adını ne zaman ansam yağmur yağar buralara...
Cevap: Alttakii bu şarkıyı kim söylüyooo neşe karaböcek Her yağmur yağdığında Gözlerin hep aklımda Adını ne zaman ansam yağmur yağar buralara...
AYTASI Aktif Üye Üye 17 Aralık 2008 #170 Cevap: Alttakii bu şarkıyı kim söylüyooo mustafa ceceli unutamam Susma söyle nasil yasar böyle insan Susma konus hadi anlat büyük insan Söyle bir askmi çare olurdu zaman mi böyle Kaldirip atardik ya sevdayi..:d045:
Cevap: Alttakii bu şarkıyı kim söylüyooo mustafa ceceli unutamam Susma söyle nasil yasar böyle insan Susma konus hadi anlat büyük insan Söyle bir askmi çare olurdu zaman mi böyle Kaldirip atardik ya sevdayi..:d045: