Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Melişlerimm ben evleniyorummm!!Nişanlım almanyada yaşıyor.Evlenince wuppertalda yaşıyacağız.Seneye nisan gibi evleniyoruz..Wuppertalda veya wuppertala yakın yerlerde yaşayan arkadaşlar var mı?
Teşekkür ederim melişlerim güzel dilekleriniz için 🙂Kübram hayatımmm bende seni özlüyeceğim ama elbet geleceğim gelince görüşeceğiz yine eskisi gibi olmasada böyle yaparak üzüyosun ama beni
Simdiden hayirli olsun canim hos faceden bi cok kez tebrik ettim ama 😀 neseki wuppertale uzagim ben gecen yil bidefa gittim yani dortmunda gittim wuppertalde bi tanidik vardi ona ugradik bide, güzel yer bizim Stuttgart kadar iyi olmasada idare eder
Simdiden hayirli olsun canim hos faceden bi cok kez tebrik ettim ama 😀 neseki wuppertale uzagim ben gecen yil bidefa gittim yani dortmunda gittim wuppertalde bi tanidik vardi ona ugradik bide, güzel yer bizim Stuttgart kadar iyi olmasada idare eder