elvin berfin Aktif Üye Üye 16 Aralık 2010 #181 merhaba bende darmstadtta oturuyorum. kristal yakinsin bana,
B bir melek istiyor Hamiş Melek 26 Mart 2011 #182 selam ben asuman bende almanyada yasayyan ithal gelinlerdenim 🙂) Bremende yasiyorum herkese selam, görüsmek üzere...
selam ben asuman bende almanyada yasayyan ithal gelinlerdenim 🙂) Bremende yasiyorum herkese selam, görüsmek üzere...
C ceylan-ist Yeni Üye Üye 19 Mayıs 2011 #185 arkadaslar wıtten hakkında bılgısı olan paylasabılır mı ?...
cns_01 Yeni Üye Üye 25 Mayıs 2011 #186 Avusturyadan kimse olmadigi icin burda tanitacam kendimi - malüm nede olsa ayni dili konusuyoruz 😉 bende viyanadanim 🙂
Avusturyadan kimse olmadigi icin burda tanitacam kendimi - malüm nede olsa ayni dili konusuyoruz 😉 bende viyanadanim 🙂
C ceylan-ist Yeni Üye Üye 25 Mayıs 2011 #187 bende sevınmıstım bırı wıtten hakkında bısey yazdı dıye 🙁 hayallerımı suya dusurdun canAy 🙂
PİNKİ Yeni Üye Üye 7 Haziran 2011 #188 kizlar merak ettim simdi, o tanisma bulusmasi oldumu? bende almanyadanim AEO
J jupiter Forum Okuru 4 Ağustos 2011 #189 selamun hello melisler...nabersiniz bakalim wie gehts leriniz gutmu ?? öptüm sizi ...
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 20 Ağustos 2011 #190 Selam bir melek istiyor' Alıntı: selam ben asuman bende almanyada yasayyan ithal gelinlerdenim 🙂) Bremende yasiyorum herkese selam, görüsmek üzere... Genişletmek için tıkla ... Merhaba Asuman, bende bremendeyim canim,sen ne zaman geldin? Ben 4sene oldu...goruselim..bu ararada buradaki tum gurbetcilere cok cok selamlar
Selam bir melek istiyor' Alıntı: selam ben asuman bende almanyada yasayyan ithal gelinlerdenim 🙂) Bremende yasiyorum herkese selam, görüsmek üzere... Genişletmek için tıkla ... Merhaba Asuman, bende bremendeyim canim,sen ne zaman geldin? Ben 4sene oldu...goruselim..bu ararada buradaki tum gurbetcilere cok cok selamlar