S suli Yeni Üye Üye 2 Haziran 2009 #101 Cevap: Almanya´daki melekler gelin tanisalim! hosbulduk !!!!!!!!!!!!!!🙂
Ariza Yeni Üye Üye 17 Haziran 2009 #102 Cevap: Almanya´daki melekler gelin tanisalim! Slm sitenin Gurbetci güzl melekleri bende Almanya Wiesbaden sehirinde yasiyorum ( MALESEF ). Türkiye dogumluyum ama 21 yildir burdayim 🙁(
Cevap: Almanya´daki melekler gelin tanisalim! Slm sitenin Gurbetci güzl melekleri bende Almanya Wiesbaden sehirinde yasiyorum ( MALESEF ). Türkiye dogumluyum ama 21 yildir burdayim 🙁(
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 17 Haziran 2009 #103 Cevap: Almanya´daki melekler gelin tanisalim! Selam cennetcim 🙂 Hosgeldin aramiza 🙂 Desene birken iki olduk 😀 Benim icinde MALESEF almanyada yasiyorum diye bitio cümleler 😀 Saglicakla kal.. 🙂
Cevap: Almanya´daki melekler gelin tanisalim! Selam cennetcim 🙂 Hosgeldin aramiza 🙂 Desene birken iki olduk 😀 Benim icinde MALESEF almanyada yasiyorum diye bitio cümleler 😀 Saglicakla kal.. 🙂
Ariza Yeni Üye Üye 17 Haziran 2009 #104 Cevap: Almanya´daki melekler gelin tanisalim! tskler hosbuldum Sutlucikolata daha cok MALESEF diyenler cikar 🙂) benimki seneye bitecek kesin dönüs yapacagim insallah
Cevap: Almanya´daki melekler gelin tanisalim! tskler hosbuldum Sutlucikolata daha cok MALESEF diyenler cikar 🙂) benimki seneye bitecek kesin dönüs yapacagim insallah
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 17 Haziran 2009 #105 Cevap: Almanya´daki melekler gelin tanisalim! ay ciddimisin bende istiom yaaaaaaaaaa :küstüm: Ama senin adina cok sevindim cnm, mademki istedigin bu. Umarim hersey diledigin gibi olur. ve pismanlik duymazsin 🙂🙂
Cevap: Almanya´daki melekler gelin tanisalim! ay ciddimisin bende istiom yaaaaaaaaaa :küstüm: Ama senin adina cok sevindim cnm, mademki istedigin bu. Umarim hersey diledigin gibi olur. ve pismanlik duymazsin 🙂🙂
Ariza Yeni Üye Üye 17 Haziran 2009 #106 Cevap: Almanya´daki melekler gelin tanisalim! Cok tskler, insallah sende birgün dönersin Memlekete 🙂
l.a.r.a Yeni Üye Üye 17 Haziran 2009 #107 Cevap: Almanya´daki melekler gelin tanisalim! Selam canim. Ben Stuttgartin Heidenheim kasabasinda yasiyorum. Fikrin cok güzel tebrik ediyorum. Tanisip kaynasmak cok iyi olur🙂
Cevap: Almanya´daki melekler gelin tanisalim! Selam canim. Ben Stuttgartin Heidenheim kasabasinda yasiyorum. Fikrin cok güzel tebrik ediyorum. Tanisip kaynasmak cok iyi olur🙂
Ariza Yeni Üye Üye 17 Haziran 2009 #108 Cevap: Almanya´daki melekler gelin tanisalim! tskler, sizleri de türkiyeye gelirseniz beklerim evime 🙂
Cevap: Almanya´daki melekler gelin tanisalim! tskler, sizleri de türkiyeye gelirseniz beklerim evime 🙂
CaRiZmA Vip Melek Üye 18 Haziran 2009 #109 Cevap: Almanya´daki melekler gelin tanisalim! ooo kalabaliklasmisiz burda bende dönme hasretiyle yanip tutusanlardanim 🙂 ama benim bi 5-6 yilim daha var herseyi rayina oturtup döneriz insssssss 🙂
Cevap: Almanya´daki melekler gelin tanisalim! ooo kalabaliklasmisiz burda bende dönme hasretiyle yanip tutusanlardanim 🙂 ama benim bi 5-6 yilim daha var herseyi rayina oturtup döneriz insssssss 🙂
umay Yeni Üye Üye 18 Haziran 2009 #110 Cevap: Almanya´daki melekler gelin tanisalim! hepinizin dileği gerçekleşir inşallah