S SonGuLL Yeni Üye Üye 8 Mart 2009 #91 Cevap: Almanya´daki melekler gelin tanisalim! Merhaba kizlar, bende almanya Frankfurt sehrine yakin kaliyorum.. Hepinizin mübarek mevlid kandilini kutlarim...
Cevap: Almanya´daki melekler gelin tanisalim! Merhaba kizlar, bende almanya Frankfurt sehrine yakin kaliyorum.. Hepinizin mübarek mevlid kandilini kutlarim...
CaRiZmA Vip Melek Üye 9 Mart 2009 #92 Cevap: Almanya´daki melekler gelin tanisalim! sagol sevgi seninde kandilin kutlu olsun. aramiza hosgeldin 🙂
Cevap: Almanya´daki melekler gelin tanisalim! sagol sevgi seninde kandilin kutlu olsun. aramiza hosgeldin 🙂
S SonGuLL Yeni Üye Üye 9 Mart 2009 #93 Cevap: Almanya´daki melekler gelin tanisalim! Tesekkürler Carizmacim. Hosbulduk🙂
beyazmelek_melek Yeni Üye Üye 21 Mayıs 2009 #94 Cevap: Almanya´daki melekler gelin tanisalim! merhabalar bende almanyada yasiyorum Düselldorf civarinda, tam olarak Grevenbroich. bana yakin melekler varmidir ???
Cevap: Almanya´daki melekler gelin tanisalim! merhabalar bende almanyada yasiyorum Düselldorf civarinda, tam olarak Grevenbroich. bana yakin melekler varmidir ???
CaRiZmA Vip Melek Üye 23 Mayıs 2009 #95 Cevap: Almanya´daki melekler gelin tanisalim! ben degil ama teyzemler yakin samna Krefeldte oturuyolar hosgeldin canim
Cevap: Almanya´daki melekler gelin tanisalim! ben degil ama teyzemler yakin samna Krefeldte oturuyolar hosgeldin canim
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 1 Haziran 2009 #96 Cevap: Almanya´daki melekler gelin tanisalim! Selam melekler.. Bende berlinde yasiom. gecerken bir ugrayayim, yazayim dedim 🙂🙂🙂
Cevap: Almanya´daki melekler gelin tanisalim! Selam melekler.. Bende berlinde yasiom. gecerken bir ugrayayim, yazayim dedim 🙂🙂🙂
CaRiZmA Vip Melek Üye 1 Haziran 2009 #97 Cevap: Almanya´daki melekler gelin tanisalim! iyi ettin aramiza hosgeldin, baskentte yasamak ayri güzeldir😀
Cevap: Almanya´daki melekler gelin tanisalim! iyi ettin aramiza hosgeldin, baskentte yasamak ayri güzeldir😀
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 1 Haziran 2009 #98 Cevap: Almanya´daki melekler gelin tanisalim! yaaaa evet coooooooooooooook gzldir
S suli Yeni Üye Üye 1 Haziran 2009 #99 Cevap: Almanya´daki melekler gelin tanisalim! güle gülemerhaba almanyali melekler,ben hatun kiel de dogudum ama pforzheimde yasiyorum.
Cevap: Almanya´daki melekler gelin tanisalim! güle gülemerhaba almanyali melekler,ben hatun kiel de dogudum ama pforzheimde yasiyorum.
beyazmelek_melek Yeni Üye Üye 2 Haziran 2009 #100 Cevap: Almanya´daki melekler gelin tanisalim! hatun 34' Alıntı: güle gülemerhaba almanyali melekler,ben hatun kiel de dogudum ama pforzheimde yasiyorum. Genişletmek için tıkla ... hosgeldiniz
Cevap: Almanya´daki melekler gelin tanisalim! hatun 34' Alıntı: güle gülemerhaba almanyali melekler,ben hatun kiel de dogudum ama pforzheimde yasiyorum. Genişletmek için tıkla ... hosgeldiniz