C Cennet Ül Gül Forum Okuru 25 Nisan 2011 #93 Allahın 99 ismi ve anlamı Allahın 99 ismi ve anlamı konusunu açtığınız için Rabbim sizlerden binlerce kez razı olsun. Gerçekten çoooooook teşekkür ediyorum. Burayı seviyorum.
Allahın 99 ismi ve anlamı Allahın 99 ismi ve anlamı konusunu açtığınız için Rabbim sizlerden binlerce kez razı olsun. Gerçekten çoooooook teşekkür ediyorum. Burayı seviyorum.
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 26 Nisan 2011 #94 Allah sizlerdende razı olsun inşallah yorumlarınız beni çok mutlu ediyor:Bu güzel yorumlar için bende size teşekkür ederim🙂
Allah sizlerdende razı olsun inşallah yorumlarınız beni çok mutlu ediyor:Bu güzel yorumlar için bende size teşekkür ederim🙂
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 17 Mayıs 2011 #96 harika kısa olması daha çok hoşuma gitti emeklerinize çokkkkkkkkkkkkkkkkkk teşekkür ediyorum ;-);-);-);-)
harika kısa olması daha çok hoşuma gitti emeklerinize çokkkkkkkkkkkkkkkkkk teşekkür ediyorum ;-);-);-);-)
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 1 Haziran 2011 #99 Allah sizden de razı olsun inşallah🙂
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 10 Temmuz 2011 #100 çok teşekkür ederim çok teşekkür ederim.çok işe yaradı.allah razı olsun sizden.