cnm bnm okuduğumda okadar şok oldum okadar üzülkdüm ki,inan bir an önce sana yazayım die dier arkadaşlarımın sana yazdıklarını okuyamadım bile.tatlım bnm iki ucu boq lu deynek derler ya,işte aynen öle.gitsen gidemiorsun dönsen dönemiorsun.öncelikle sana dieceğim bu hastalık geçmez die birşey YOK!!!!! insanlar veremi,kanseri mutlulukla yeniyor.herşeyin başı huzurrrrrrrr....
e oda yok şuan diyeceksin ama başka çaren de yok.herşeyden herkezden önce kendin için yeneceksin bu hastalığı,güçlü olacaksın...kocan anlattıklarından belli ki korktuğun şeyi yapmış,ona toz konduramamazlık yapmak seni daha çok hasta eder.sana en çok destek olacağı zamanda keyfine düşmesi en ayıp,en saygısız şey,kusura bakma sakın🙁kaynanana gelince denilecek çok şey var ama sitede daha yeniim atılmak istemioorum.o anne,seni bağrına basmalı,iii etmeli,oğlundan,ait olduğun ewinden ayırmamalı......
hayatta insanların hatasını yüzüne wurmazsan hep yarım kalırsın.sakın affetme eşini.affetme derken bu durumda ayrl demiorum yanlış anlama ama o da yapmaz diiip harap etme kendini.....dediğim gibi ilk önce iii ol,sağlığına kavuş,snra gir bir işe gerisinde ALLAH yardım eder çorap söküğü gibi gelir gerisi.......sadece zamana ihtiyacın var bitanemmm ne olur üzüllmmme senin en iii ilacın huzurrrr,ne mutlu edioosa seni onu yap