Akrofonoloji

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ilkimefsa

Tamamen emin olmadıkça hayatta bir şeyleri değiştirmek sizin için kolay olmuyor. Gelişmek ve ilerlemek adına karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirmeniz gerekiyor. Bir olay hakkında çok fazla düşününce kararsız kalabiliyorsunuz. Yine de bir işe başladığınız zaman o işin peşini bırakmıyor, sonuna kadar gidiyorsunuz. İnsanlar içerisinde liderlik kabiliyetleri olan birisiniz. Aileye önem veren bir insan olarak etrafınızdaki insanların da sizin için değerli olan varlıklara saygı göstermesini bekliyorsunuz. İnsanlarla ilişkilerinizde saygı önemli bir kavram. Faydalı olmak ve belirli bir amaç için yaşamak duygusu sizde mevcut. Şefkat duygularınız oldukça fazla.

Bale

Bazen meydana gelen olaylar veya insanların söylediği sözlerden sonra kendinizi eleştirmeye meyillisiniz. Her olayda kendinize kusur bulmak sizi daha fazla yıpratacak ve bunun karşılığında çözüm getirmeyecektir. Kendinizi izah etme gereğini hisseden bir insansınız, başkalarının sizi olduğunuzdan farklı görmesini istemiyorsunuz. Maddi ve manevi başarıyı elde etmek için kendi gayretleriyle çok çalışan bir insansınız. Uyumsuz şartlar sizi zorluyor, bu nedenle insanlarla ilişkilerinizde de uyumlu insanlarla birlikte olmayı seviyorsunuz. Yaşam boyu dürüst olmak sizin için önemli.

kesinlikle doğru..çok güzel bir yorum olmuş..ellerinize yüreğinize sağlık teşekkür ederim

yasenil

Dengesizlikten ve kararsızlıktan hoşlanan bir insan değilsiniz. Oldukça kararlı ve sözünün eri birisiniz. Kimsenin sizi yanlış anlamasını istemiyorsunuz, bu konuda çok hassassınız. Doğru kararlar vermek için de detaylı düşünmek gerektiğini düşünüyorsunuz. İnsanın kendi kurallarını kendinin koyması ve koyduğu kurallara da riayet etmesi gerektiğine inanan bir insansınız. Çok merak sahibi birisiniz ve bu nedenle yeni şeyleri kolayca öğrenebiliyorsunuz, öğrenmeye çok heveslisiniz. İşleri de çokçabuk kavrayabiliyorsunuz. Ailenize büyük ihtimam gösteriyorsunuz. Hayatınıza aldığınız insanlara karşı çok sadıksınız ve bu sadakati de karşınızdakinden bekliyorsunuz. Pratik bir zekanız var.

Cok tsk ediyorum, çok guzel, fazla yok eksik yok, tam tamina bir tespit,tekrar mersi.
Sevgimle

ojesss

Sevgi dolu ve paylaşımcı bir insansınız. Sevdiğiniz ve güvendiğiniz zaman fazlasıyla sadakat gösteren birisiniz. Aynı duyguları da karşınızdaki insandan bekliyorsunuz. İnsanları kolayca arkadaş olarak hayatınıza alsanız da, dostluk kavramı sizin için çok farklı. Aileniz üzerinde etkiniz büyük ve aileye karşı oldukça koruyucu bir tutumunuz var. Zaman zaman ufak tefek değişikliklere ihtiyaç duyan bir yapınız var. İnsanlar arasında haksızlığa ve adaletsizliğe tahammül edemiyor, göz yumamıyorsunuz. Tatlı diliniz nedeniyle arabuluculuk gibi konularda başarılısınız. İnsanlarla iyi ilişkiler kurmanıza rağmen, genellikle veren taraf siz oluyor ve arzularınızı yeterince dışa vurmayabiliyorsunuz. ÇOK TEŞEKKÜR EDERİMM

Kurallarda yazan bilgilere istinaden NeMeSiS'e özel mesaj ile ismimi gönderdim fakat buradan mı yazmam gerekirdi yanlış mı yaptım anlamadım. Bu konuda bilgilendirirmisin beni NeMeSiS lütfen...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri