Ailem ve sevdiğim
Mrb arkadslar ben 26 yasındayım ve kendimi cok yorgun,yaslı hissediyorum yaptıgım hiç birseyden mutlu olamıyorum ve tek mutlulugu sevdigim kişide buluyorum ama bazen onunda bi takım sıkıntıları oluyo ona destek olmaya calıssamda kendi içine kapanıyo sadece onun bu yönü beni cok ürkütüyo her seyini anlatır bana sordugumda ise bana tek dediği su aşkım seni çok seviyorum sadece seni incitmemek için böyle olduğum durumlarda seni aramıyorum seni kaybetmektende çok korkuyorum diyo...bunun yanı sıra anne ve babam ikiside rahatsızlar babam son 3 yıldır böbrek hastası sürekli onunla hastanelerde ugrasıyoruz 8 aydrda calısamıyo artık iki böbrekte bitmiş durumda ve tek böbreği kaldı oda % 20 calısıyo hastanelere yatırıp çıkarıyoruz ve annemde seker hastası kalp sıkısması ve belinde bel kayması var ve bu yüzdende ameliyat olması gerekiyo babam emekli oldugu halde emekli maası kendi hastane masraflarına bile yetmiyo evin gecim kaynagı benim birden bütün sorumlulugu almak cok zor inanın ne yapacagımı sasırdım bu yüzden 3 kardesiz diğer kardeslerim evli ablam ve abim var ablamda bişi istemeyiz sonucta oda baskasının evinde abim ise onunda maası yüksek değil ve her yaptıgı seyi annemden ve babamdan acısını cıkarıyo cok fazlasıyla bu yüzden onları rencide etmesini istemiyorum annemi babamı muhtac etmemek için kredi kartlarıma bile yüklendim fazlasıyla çok fazla üzüntüden kendim de rahatsızlandım mide kanaması gecirdim bir hafta öle gezdim 4 tane özel hastaneye gittim bişi anlamadılar bazıları yorgunluk dedi bazıları kum döküyosun dedi her gittiğim hastane kan aldı bende 6-7 tüp kan oranım da gittikçe düştü ve hepsi de serum takıp yolluyo 5.günün sonunda yine hastaneye gittim serum verdiler hastaneden cıktım ki bayıldım yolda dısardan insanlar kaldırdı ve eve getirdiler eve geldim 3 kez daha bayıldım artık ölüyorum hissettim babamlar beni samatya hastanesine kaldırdılar orda da ilk önce bakmadılar babam artık doktorlara bu kan kaybediiyo kan oranı düşük kaç gündür ugrasıyoruz care bulamadık dedi ve orda bi tanıdık doktorumuz vardı onun ismini verince baktılar ilgilendiler yoksa kimse bakmıyo ölmüşsün kimin umrunda ve beni hemen hastaneye yatırdılar kan oranın 13-14 olması gerekirken 5 seviyesine düşmüş titremeye basladım morardım ve kan verdiler bana 4 ünite o kanlarıda basta bulamadılar çok zorluklar cekildi 15 gün hastanede yattım bu yüzden endoskopi falan yaptılar taburcu oldum ve bir yıgın kan iğnesi ve kan ilaçları verdiler o kadar hastanede kalmama ragmen kanım kendini yenilemedi simdi hala düşük az yol yürüsem gözlerim kararıyo nefes alamıyorum carpıntı yapıyo eve geldikten 2 gün sonra işe basladım çalışmasam nolcak mecburen gittim iş ortamımdaki arkadaslarım müdürlerim falan olsun cok ii insanlar calısmasam kafayı yerdim herhalde dısardan herkes bana elif calısıyosun neden sen değişik değişik giyinmiyosun gibi vs seyler söylüyolar herkes dört dörtlük yasamak ister fakat benim anne babamın ihtiyacı varken benim borçlarım varken üstümdeki kıyafetlerim temiz, düzenli ve ütülü olsun yeter bana babamın doktoru eger böbrek nakli gerekirse dedi büyük ihtimalle cocuklarının böbrekleri uyar dedi ve böbrek nakli yapılacak olursa da ablamdan isteyemeyiz evli oldugu için abimde verir mi vermez mi bilmiyorum geriye tek secenek ben kalıyorum acıkcası babam için canım feda böbregimin birini verdikten sonra ne kadar calısamıcam onu düşünüyorum birde babamın doktoru istanbul dısına cıksın dedi babam için gönderdim daha cok calıstım ek işler yaptım ki gitsin ii olsun diye gercektende istanbul dısına gittiği için çok ii cıkıyo tahlilleri birde son günlerde canımı sıkan bi olay daha oldu abimin esini cok severim 11 yıllık evliler bütün sırlarımı ona dökerdim oda aynı sekilde bana hatta ona söylediklerimi ablama bile söylemezdim o kadar güvenirdim annemler istanbul dısıydayken biir gün beni iş yerimdeyken aradı ve elif ben cocukları parka götürücem dedi bende tmm yengecim dedim bu sen parka gitme halama git halamın orda da babannem var babannemde bizi hiç sevmez durmadan dedikodu yapar hakkımızda olur olmaz seyler konusur o yüzden ona bişi dememeye calısırz neyse iş yerimdeyim tlfnum caldı arayan yengem ama alo diyorum ses yok bagırıyom ses yok meger kendi de aradıgının farkında değil bide duydum ki halamın sesi babannemin sesi ve yengem beni konusuyolar annemi kötülüyo ve bunu yapan kişide cok sevdigim yengem bütün sırlarımı verdigim kişi o an sok oldum deliye döndüm bende hayatta yapmadıgım bi olayı yaptım tlfnuma bunun ses kaydını aldım belki yaptıgım olay sacmalıktı ama benim amacım onun sesini ses kaydına alıp akşam eve gidincede yenge sen bu hatayı nasıl yaptın bak bi dinle de bu hataya bir daha düşme dicektim sonra o kadar cok seyler konustuki hakkımızda yarım saat dinledim ama hala konusuyo ben nasıl aglıyorum dayanamadım tlfnu kapadım ve yengemi aradım yenge nerdesin parktayım dedi bende değilsin dedim neden bana yalan söylüyosun dedim ayrıca dedim sen halamdasın dedim benim hakkımda ve anne babam hakkında konustukların yanlıs bi olay dedim oda ben konusmadım öle bişi dedi konutsun dedim bana dediği su oldu bunu nasıl ispatlıcaksın ki dediği an bende dedim ki ses kaydın var akşam dinleticem sana inanmıyorum dedi ve tlfnu kapadı ve benim bir seyden haberim yok akşam abim beni aradı yengen yok sen ne yaptın evi terk edip gitmiş dedi bende dedim nerden biliyim gittiğini çabk gel diye bagırdı olay kendi aramızda olmaktan cıktı ve aile meselesine dönüştü………………….şimdi ne yapmam lazımmm