Dedem annemle beni evden kovdu
Arkadaşlar ne olur bana bi fikir verin dünden beri annemle gözümüzden akcak yaş kalmadı annemi görünce bende kahroluyorum. Benm annmle babam ben 2 yaşındayken ayrıldılar.Şimdi 20 yaşındayım 18 yıl boyunca annemle dedemin yanında yaşadık.Dedemin evinde kalan 45 yaşında hiç evlenmemiş annemin küçük kardeşi var. Ben geçen yıl Türkçe öğretmnenliği kazandm bu sene 2 ye geçtim. Bu yaz tatile gelmiştim eve teyzem annemi sürekli hor görüyor dedemi anneme karşı dolduruyor.Sonunda kavga ettik. Dedem bizi dün evden kovdu. Babamdan tek kuruş bile almıyoruz 1-2 defaa anca görştm babamla. Dayım bizi evine aldı ama yengemin tavırları da bizi istemediğini gösteriyor. Gidecek bir yerimiz yok bende muğla da okuyorum.Annemi yalnız bırakıp nasıl giderim.Dayanamıyorum artık. Ev açacak paramız dahi yok.Lütfen bana bi fkir verin. Dedem 18 yıldan beri hiç kavgamız olmadı bnm sesim hiç çıkmazdı zaten evde bütün evin işiini annmle ben yapardım.Bizi evden kovdurdu teyzem resmen. Dedem babanın evine git defol dedi bana. Hala inanamıyorum ne olur yardım edin. Annemi bırakıp nasıl giderim 🙁