selam ben 27 yaşında 51 kilo miyon hareketli durduğu yerde durmayan hareketli bir insanım bu 2 inci evliliğim önceki 7 sene sürdü bir çocuk düşürdüm sonra bir kızım oldu kızım 2 buçuk yaşındayken 1 tanede cocuk aldırdım daha sonra yapmadım,ayrıldık bu şimdi 1 buçuk senelik evliyim 2 aydır korunmuyorum adet düzensizliğim var ama hamile kalamıyorum şuan düşünmüyorum ama eşim istekli daha önce onun hiç olmadığı ve çevresinden merak istek içinde ben daha önce erken evlilik ve erken çocuk için yapdığım için çok sorunlar yaşadım maddi manevi bu yüzden erken buluyorum ama eşim ailesi yakında başlar malum insanlar anlayış içinde değil heleki köylü biriyle evliyseniz hemen ad koyulur çocuğu olmuyor halbuki bunu hiç kimse bilemez eşimin eski eşi çocuğu olmayınca çocuğu zaten olmuyordu dediler sanki tıpbi doktor gibi teşhis koyuyorlar kimbilir belkide sorun kendindede olabilir bunu kimse bilemez, bunu sadece RABBİM ve işin ehli doktorlarımız bilir bende kendimi bilmek ve neden cocuğum olmuyor bunu bilmek ve ben istediğim kendimi hazır hissettiğimde çocuğumun olmasını istiyorum RABBİMİN izniyle tedavi yada her neyse geç kalmadan teşekkürler yardımcı olursanız sevinirim.