adetime 5 gün var acaba hamile miyim
adete 5 gün kala hamilelik belirtileri adetime 2 gün var hamilemiyim adetime 3 var hamilemiyim 1 hafta 5
selam, ben aranıza yeni katıldım ama yaklaşık iki aydır yazılanları takip ediyorum. en son adetimin ilk günü 21 ağustos. ve ben yumurtlama gününden bir gün önce ilişkiye girdim. adet günüme bir hafta kala sabah mide bulantısı ile uyandım ve öğlene kadar başağrısı, bulantı ve midemde yanma oldu ama sonra geçti, bir daha da tekrarlamadı.
Bir de şu anda adetime 5 gün var ve akıntım başladı kokusuz, süt kıvamında. sizce bunlar gebelik belirtisi olabilir mi, daha önceden yaşan arkadaş varsa bilgilendirise seviniim. Bu arada test yaptım bu sabah ama negatif çıktı. bu ayın 14 de hastalanmam gerek yani daha 5 günüm var... lütfen bilgisi olanlar cevaplasın.... hamilemiyim
Adetime 4 5 6 gün var hamilemiyim ? Hamilemiyim adet olmadım daha kızlar
adete 5 gün kala hamilelik belirtileri adetime 2 gün var hamilemiyim adetime 3 var hamilemiyim 1 hafta 5
selam, ben aranıza yeni katıldım ama yaklaşık iki aydır yazılanları takip ediyorum. en son adetimin ilk günü 21 ağustos. ve ben yumurtlama gününden bir gün önce ilişkiye girdim. adet günüme bir hafta kala sabah mide bulantısı ile uyandım ve öğlene kadar başağrısı, bulantı ve midemde yanma oldu ama sonra geçti, bir daha da tekrarlamadı.
Hamilelik Belirtileri İlk Hafta Nasıl Anlaşılır
HAMİLELİK BELİRTİLERİ İLK HAFTA NASIL ANLAŞILIR Hamilelik Belirtileri İlk Hafta Nelerdir ? Erken gebelik belirtileri ve hamileliğin kesin belirtileri ve daha fazlası Melekler Forum'da sizleri bekliyor... İNCELE >>>> ERKEN GEBELİK BELİRTİLERİ Çiftler evlendikten bir süre sonra evlat sahibi...
www.meleklermekani.com
Moderatör tarafında düzenlendi: