Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Adetime 4 gün kala test yaptım silik çizgi çıktı hamilemiyim
Hayatım ne belirsizliği 🙂 Sana hamilesin diyoruz belirlsizlik diyorsun 🙂 2 gün sonra git taş gibi sonucu al gel yaz bize kutlayalım hadi bakim güzel haberlerini bekliyoruz. Ki zaten öyle olacak 2007 den beridir sitet işletiyoruz. Senin gibi kaç binkişi geldi ne dediysek çıktı biliyor musun ? Rahat ol mis gibi yat elin karnında hadi bakim 🙂
Hayatım ne belirsizliği 🙂 Sana hamilesin diyoruz belirlsizlik diyorsun 🙂 2 gün sonra git taş gibi sonucu al gel yaz bize kutlayalım hadi bakim güzel haberlerini bekliyoruz. Ki zaten öyle olacak 2007 den beridir sitet işletiyoruz. Senin gibi kaç binkişi geldi ne dediysek çıktı biliyor musun ? Rahat ol mis gibi yat elin karnında hadi bakim 🙂
Doktor korkuttu beni birde daha önceden 2 düşükle kaybettim içimde bu yüzden yine aynı korkular var 🙁 haklısınız cumaya kadar hiç bir şeyi düşünmicem sonuçların inşallah güzel çıkacak