F Fundackc Forum Okuru 1 Ağustos 2019 #11 bilmiyorum şuan çok üzgünüm adetim hala gelmedi bekliyorum yarın gelmezse yine kan testi yaptıracağım
bilmiyorum şuan çok üzgünüm adetim hala gelmedi bekliyorum yarın gelmezse yine kan testi yaptıracağım
LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 1 Ağustos 2019 #12 Fundackc' Alıntı: bilmiyorum şuan çok üzgünüm adetim hala gelmedi bekliyorum yarın gelmezse yine kan testi yaptıracağım Genişletmek için tıkla ... her şey olacağına varır hayırlısı olsun ama adetin geçerse mutlaka kan testini yenilet
Fundackc' Alıntı: bilmiyorum şuan çok üzgünüm adetim hala gelmedi bekliyorum yarın gelmezse yine kan testi yaptıracağım Genişletmek için tıkla ... her şey olacağına varır hayırlısı olsun ama adetin geçerse mutlaka kan testini yenilet
Likapam Paylaşımcı Melek 1 Ağustos 2019 #13 Fundackc' Alıntı: bilmiyorum şuan çok üzgünüm adetim hala gelmedi bekliyorum yarın gelmezse yine kan testi yaptıracağım Genişletmek için tıkla ... Hemen kötü düşünme henüz adet olmamışsın inşallah da olmazsın belki geç döllenmedir adetin geçtiği zaman kanda tekrar baktır
Fundackc' Alıntı: bilmiyorum şuan çok üzgünüm adetim hala gelmedi bekliyorum yarın gelmezse yine kan testi yaptıracağım Genişletmek için tıkla ... Hemen kötü düşünme henüz adet olmamışsın inşallah da olmazsın belki geç döllenmedir adetin geçtiği zaman kanda tekrar baktır
Likapam Paylaşımcı Melek 1 Ağustos 2019 #15 Fundackc' Alıntı: inşallah tek umudum adetime 1 gün kaldı inşallah da olmam Genişletmek için tıkla ... İnşallah canım
Fundackc' Alıntı: inşallah tek umudum adetime 1 gün kaldı inşallah da olmam Genişletmek için tıkla ... İnşallah canım
Likapam Paylaşımcı Melek 2 Ağustos 2019 #16 Fundackc' Alıntı: inşallah tek umudum adetime 1 gün kaldı inşallah da olmam Genişletmek için tıkla ... Adet oldun mu durumun nedir
Fundackc' Alıntı: inşallah tek umudum adetime 1 gün kaldı inşallah da olmam Genişletmek için tıkla ... Adet oldun mu durumun nedir
F Fundackc Forum Okuru 3 Ağustos 2019 #17 Likapam' Alıntı: Adet oldun mu durumun nedir Genişletmek için tıkla ... evet ne yazık ki dün akşam oldum giremedim buraya çok üzgünüm
Likapam' Alıntı: Adet oldun mu durumun nedir Genişletmek için tıkla ... evet ne yazık ki dün akşam oldum giremedim buraya çok üzgünüm
LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 3 Ağustos 2019 #18 Uzuldum sizin adiniza ama vardır bir hayır gelecek yumurtlamaya dikkat ederek ilişki durumunu ayarlayın
Uzuldum sizin adiniza ama vardır bir hayır gelecek yumurtlamaya dikkat ederek ilişki durumunu ayarlayın
Likapam Paylaşımcı Melek 3 Ağustos 2019 #19 Fundackc' Alıntı: evet ne yazık ki dün akşam oldum giremedim buraya çok üzgünüm Genişletmek için tıkla ... Üzülme inşallah bi dahaki ay kalırsın
Fundackc' Alıntı: evet ne yazık ki dün akşam oldum giremedim buraya çok üzgünüm Genişletmek için tıkla ... Üzülme inşallah bi dahaki ay kalırsın
F Fundackc Forum Okuru 3 Ağustos 2019 #20 Likapam' Alıntı: Üzülme inşallah bi dahaki ay kalırsın Genişletmek için tıkla ... inşallah