I irem9098 Üye Üye 20 Temmuz 2019 #21 evet çıplaktı zevk suyu vs bulasti mi bilmiyorum, ilişkiden kısa bi süre sonra yani 9 gün sonra gününde adet oldum. Şimdi gecikince çok endişelendim
evet çıplaktı zevk suyu vs bulasti mi bilmiyorum, ilişkiden kısa bi süre sonra yani 9 gün sonra gününde adet oldum. Şimdi gecikince çok endişelendim
S Selin’de Paylaşımcı Melek 20 Temmuz 2019 #22 irem9098' Alıntı: evet çıplaktı zevk suyu vs bulasti mi bilmiyorum, ilişkiden kısa bi süre sonra yani 9 gün sonra gününde adet oldum. Şimdi gecikince çok endişelendim Genişletmek için tıkla ... Gününde adet olmanız zaten gebe olmadığınızın göstergesi eğer içiniz rahat değilse rahatlamak icin idrar veya kan testi yaptırabilirsiniz
irem9098' Alıntı: evet çıplaktı zevk suyu vs bulasti mi bilmiyorum, ilişkiden kısa bi süre sonra yani 9 gün sonra gününde adet oldum. Şimdi gecikince çok endişelendim Genişletmek için tıkla ... Gününde adet olmanız zaten gebe olmadığınızın göstergesi eğer içiniz rahat değilse rahatlamak icin idrar veya kan testi yaptırabilirsiniz
I irem9098 Üye Üye 20 Temmuz 2019 #23 İlişki ve adet arasındaki süre çok az yanondan endişeleniyorum bi şey olmaz değilmi
S Selin’de Paylaşımcı Melek 20 Temmuz 2019 #25 irem9098' Alıntı: İlişki ve adet arasındaki süre çok az yanondan endişeleniyorum bi şey olmaz değilmi Genişletmek için tıkla ... O önemli değil ki gebelik olsaydı zaten adet gormicektiniz en fazla yerleşme kanaması lekelenme olurdu oda zaten baya az geliyor adet kanı gibi degil
irem9098' Alıntı: İlişki ve adet arasındaki süre çok az yanondan endişeleniyorum bi şey olmaz değilmi Genişletmek için tıkla ... O önemli değil ki gebelik olsaydı zaten adet gormicektiniz en fazla yerleşme kanaması lekelenme olurdu oda zaten baya az geliyor adet kanı gibi degil
S Selin’de Paylaşımcı Melek 20 Temmuz 2019 #26 Likapam' Alıntı: Sadmine izin verdik tatil yapsın diye Genişletmek için tıkla ... Aaa cidden mi abla
I irem9098 Üye Üye 20 Temmuz 2019 #27 Selin’de' Alıntı: O önemli değil ki gebelik olsaydı zaten adet gormicektiniz en fazla yerleşme kanaması lekelenme olurdu oda zaten baya az geliyor adet kanı gibi degil Genişletmek için tıkla ... ya normalden daha azdı ama altı gün bıyunca kanama devam etti en son da kahverengi şekelenme oldu
Selin’de' Alıntı: O önemli değil ki gebelik olsaydı zaten adet gormicektiniz en fazla yerleşme kanaması lekelenme olurdu oda zaten baya az geliyor adet kanı gibi degil Genişletmek için tıkla ... ya normalden daha azdı ama altı gün bıyunca kanama devam etti en son da kahverengi şekelenme oldu
Likapam Paylaşımcı Melek 20 Temmuz 2019 #28 Selin’de' Alıntı: Aaa cidden mi abla Genişletmek için tıkla ... Geçen dedi ya tatil yapayım diye
S Selin’de Paylaşımcı Melek 20 Temmuz 2019 #29 Likapam' Alıntı: Geçen dedi ya tatil yapayım diye Genişletmek için tıkla ... Görmedim onu ben abla
I irem9098 Üye Üye 21 Temmuz 2019 #30 az önce koyu kahverengi rengi akıntı geldi sizce adet oluyor muyum???? @SadmiN @Selin’de @Likapam @Uzman SühaN
az önce koyu kahverengi rengi akıntı geldi sizce adet oluyor muyum???? @SadmiN @Selin’de @Likapam @Uzman SühaN