Uzman SühaN Administrator 23 Ağustos 2019 #11 lololilak' Alıntı: emin olabilirim degil mi hamile olmadigima kendimi kandirmak istemiyorum @SadmiN @Uzman SühaN @LaViNYaM Genişletmek için tıkla ... Kesinlikle emin olabilirsiniz. Gebe değilsiniz.
lololilak' Alıntı: emin olabilirim degil mi hamile olmadigima kendimi kandirmak istemiyorum @SadmiN @Uzman SühaN @LaViNYaM Genişletmek için tıkla ... Kesinlikle emin olabilirsiniz. Gebe değilsiniz.
L lololilak Yeni Üye Üye 23 Ağustos 2019 #12 zaten kanda illaki cikardi degil mi yanlis olma ihtimali yoktur ? @Uzman SühaN @SadmiN
Uzman SühaN Administrator 23 Ağustos 2019 #13 lololilak' Alıntı: zaten kanda illaki cikardi degil mi yanlis olma ihtimali yoktur ? @Uzman SühaN @SadmiN Genişletmek için tıkla ... Tabiki hcg testinin yanılma payı yoktur % 100 net sonuç verir.
lololilak' Alıntı: zaten kanda illaki cikardi degil mi yanlis olma ihtimali yoktur ? @Uzman SühaN @SadmiN Genişletmek için tıkla ... Tabiki hcg testinin yanılma payı yoktur % 100 net sonuç verir.
L lololilak Yeni Üye Üye 23 Ağustos 2019 #14 Uzman SühaN' Alıntı: Tabiki hcg testinin yanılma payı yoktur % 100 net sonuç verir. Genişletmek için tıkla ... kan testini dogru zamanda yapmisim degil mi degisme ihtimali yok ?
Uzman SühaN' Alıntı: Tabiki hcg testinin yanılma payı yoktur % 100 net sonuç verir. Genişletmek için tıkla ... kan testini dogru zamanda yapmisim degil mi degisme ihtimali yok ?
L lololilak Yeni Üye Üye 23 Ağustos 2019 #15 lololilak' Alıntı: kan testini dogru zamanda yapmisim degil mi degisme ihtimali yok ? Genişletmek için tıkla ... @Uzman SühaN
lololilak' Alıntı: kan testini dogru zamanda yapmisim degil mi degisme ihtimali yok ? Genişletmek için tıkla ... @Uzman SühaN
L lololilak Yeni Üye Üye 23 Ağustos 2019 #16 lololilak' Alıntı: kan testini dogru zamanda yapmisim degil mi degisme ihtimali yok ? Genişletmek için tıkla ... @LaViNYaM @SadmiN
lololilak' Alıntı: kan testini dogru zamanda yapmisim degil mi degisme ihtimali yok ? Genişletmek için tıkla ... @LaViNYaM @SadmiN
LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 23 Ağustos 2019 #17 lololilak' Alıntı: @LaViNYaM @SadmiN Genişletmek için tıkla ... suhan adminimin de dediği gibi zaten adet gerçekleşmiş hamile olmanız imkansız gebe değilsiniz 😉
lololilak' Alıntı: @LaViNYaM @SadmiN Genişletmek için tıkla ... suhan adminimin de dediği gibi zaten adet gerçekleşmiş hamile olmanız imkansız gebe değilsiniz 😉
L lololilak Yeni Üye Üye 24 Ağustos 2019 #18 LaViNYaM' Alıntı: suhan adminimin de dediği gibi zaten adet gerçekleşmiş hamile olmanız imkansız gebe değilsiniz 😉 Genişletmek için tıkla ... gec dollenme sansim yoktur degil mi iliskiden 20 gun sonra yaptirmistim zaten beta hcg yi
LaViNYaM' Alıntı: suhan adminimin de dediği gibi zaten adet gerçekleşmiş hamile olmanız imkansız gebe değilsiniz 😉 Genişletmek için tıkla ... gec dollenme sansim yoktur degil mi iliskiden 20 gun sonra yaptirmistim zaten beta hcg yi
L lololilak Yeni Üye Üye 24 Ağustos 2019 #19 lololilak' Alıntı: gec dollenme sansim yoktur degil mi iliskiden 20 gun sonra yaptirmistim zaten beta hcg yi Genişletmek için tıkla ... @Uzman SühaN @LaViNYaM
lololilak' Alıntı: gec dollenme sansim yoktur degil mi iliskiden 20 gun sonra yaptirmistim zaten beta hcg yi Genişletmek için tıkla ... @Uzman SühaN @LaViNYaM
LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 24 Ağustos 2019 #20 lololilak' Alıntı: @Uzman SühaN @LaViNYaM Genişletmek için tıkla ... hanımefendi zaten adetiniz gerçekleşmiş buna rağmen hamile kalamazsınız adet gerçekleşmiş
lololilak' Alıntı: @Uzman SühaN @LaViNYaM Genişletmek için tıkla ... hanımefendi zaten adetiniz gerçekleşmiş buna rağmen hamile kalamazsınız adet gerçekleşmiş