Merhabalar arkadaşlar . Ben size benim yaşadıklarımı anlatmak istiyorum. Ben 5 aylık evliyim . Normalde ben adetimi hiç takip etmezdim bir kaç gün oncesinde hissederdim ve Ped takardim. Bundan 3 ay önce sanırım adetim gecikti deyip test yaptım çift çizgi vardı. Çok erken olmuştu gittim doktora hemen 6 hafta 2 günlük gebeydim. Aradan 1 ay geçti yaklaşık kanamam olmaya başladı ve doktora gittim halen 6 haftalik gebelik var bebeğim 1 ay boyunca kalbi durmuş bi şekilde karnımda durmuş. İlk gittiğim doktorun sorumsuzlugu kalp atışı normalde 6 haftalikken olurmus ben bilmiyordum doktor bakmadi bile . Herneyse beni kürtaja aldılar apar topar halen etkisinden kurtulamadim. Allahım kimseye yasatmasin. Yine denemeye başladım bu ay da adetime 1 gün var yarın olmam gerekiyor aynı adet sancisi gibi sancı var 10 gün önce kasiklarimda ağrı başladı bu kadar erken hisetmezdim adet belirtilerini.dün bel ağrısı vardı feci şekilde . Akintim arttı 2 gündür . Test yaptım dün negatif. Çocuk yapma aşamasında önemli olan tek faktör stres. Hiç beklemezken Allahım nasip etti . Keşke kucağıma almak da nasip olsaydi. Bakalım hayırlısı olsun hersey de vardır bir hayır . Umarım yarın adet olmam. Allahım hepinizin kalbine göre versin tez zamanda insallah