T tatlı cadım Yeni Üye Üye 15 Nisan 2010 #11 handanca' Alıntı: ilk derslerimde verdim. Muhasebe işi yaptığım için... Genişletmek için tıkla ... ne guzel handancım bıde ben verebılseydımmm
handanca' Alıntı: ilk derslerimde verdim. Muhasebe işi yaptığım için... Genişletmek için tıkla ... ne guzel handancım bıde ben verebılseydımmm
T tatlı cadım Yeni Üye Üye 15 Nisan 2010 #12 PaSikA' Alıntı: Hayır handancım aynı uygulama devam ediyor...2 dersten borçlu olarak bir üst sınıfa geçilebiliyor... Genişletmek için tıkla ... evet gecılebılıyo ama bır ust sınıfa vermeden gecılemıyo ıste keske af olsada kurtulsak bu gecemedıgımız derslerdennn
PaSikA' Alıntı: Hayır handancım aynı uygulama devam ediyor...2 dersten borçlu olarak bir üst sınıfa geçilebiliyor... Genişletmek için tıkla ... evet gecılebılıyo ama bır ust sınıfa vermeden gecılemıyo ıste keske af olsada kurtulsak bu gecemedıgımız derslerdennn
AZADE Yeni Üye Üye 15 Nisan 2010 #13 kızlar bende işletme 3 . sınıftayım.... bu senede beni zorladı.... bu sene birde kpss ye deneyeceğim.. bakalım artık hayırlısı.....
kızlar bende işletme 3 . sınıftayım.... bu senede beni zorladı.... bu sene birde kpss ye deneyeceğim.. bakalım artık hayırlısı.....
handanca Daimi Üye Yönetici 15 Nisan 2010 #14 AZADE' Alıntı: kızlar bende işletme 3 . sınıftayım.... bu senede beni zorladı.... bu sene birde kpss ye deneyeceğim.. bakalım artık hayırlısı..... Genişletmek için tıkla ... Allah yardımcın olsun canım..
AZADE' Alıntı: kızlar bende işletme 3 . sınıftayım.... bu senede beni zorladı.... bu sene birde kpss ye deneyeceğim.. bakalım artık hayırlısı..... Genişletmek için tıkla ... Allah yardımcın olsun canım..
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 28 Aralık 2011 #15 mrb arkadşlar ben 2. sınıfım 1. sınıftan 1 tane alttan dersim var eger bu yıl veremezsem sınıftamı kalıyorum ?
mrb arkadşlar ben 2. sınıfım 1. sınıftan 1 tane alttan dersim var eger bu yıl veremezsem sınıftamı kalıyorum ?