slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım
size biraz sorunumdan bahsetmek ıstıyorum ben 2 yıllık evliyim 2010 yılının subat ayında bebiş olayına karar verdık arkadaslar ama bu 2 yıllık sure içinde ben ilaç falan kulanmadım farklı yontemlerle korunduk herneyse subat ayında bebişe karar verdıkten sonra benı doktora gıttım bi on muhayin için bende biraz intihap cıktı neyse tedavisini gordük sonra herangı bı problem yok dedi doktorum ama gün aşırı cinsel birliktelik yaşamanız lazım dedi bana aslında başta sacma geldi bende bu yumurtlama gunu olayını sordum doktorumda o hıc bızaman kesın olmaz en garantilisi gun asırı olayı neyse ben calısan bı kısı oldugum ıcın bu olayı uygulayamadık tadı ve bende hıcbı gebelık olayı olmadı ama kendımı okadar kastımkı neden olmuyo dıye resmen cocuk gıbı alamaya basladım neyse benım sızden orenmek ıstedıyım bazı seyler var ben TEMMUZ ayının 30 regli oldu AĞUSTOS ayındada 2 regli oldum benım yumurlama donemım nezaman sızce dıyer sorumda bu gun asırı cınsellık olayı nekadar dogru deneyenlermız varmı aramızda ya bıraz ozel oldu amam ne yapıyım ya nsımdıden ozur dılerım ve cvp verırsenız sevınırım he busırada anne olmayı deli gibi iştiyorum rabbım hepımıze bu duyguyu tatırır işallah amin