acaba hamilemiyim meleklerim bi el atın

selam

hamilelikte bas donmesi cok oldu bende ve karnimda sertlesme icinde hareketlenme adet gecikmesi gibi istahsizlik gibi yani

bence hamile deyilsin tatlım benim 12 gün gecti test yaptım negatif çıktı ümitlenmeni hiç istemem test yapmanı ve gerçeği ögrenmen en iyisi ama umarım hamilesindir iyi günler

Ben de 3 aydır korunmuyorum. Yarın regl günüm ve kasıklarımda agrı başladı muhtemelen hamile değilim🙁 hayal kırıklıgı olmasın diye umutlanmamaya çalışıyorum her ay ama elimde degil belki bu ay olur diyorum her seferinde ve sonrasında regl olunca moral yerlerde tabi🙁. Hakkımızda hayırlısı ne diyelim.

kızlar benimde bugün reglim geçeli 4 gün oldu.dün kan testi yaptırdım 2.0 çıktı değer yani negatif.Şimdi söktürücü almam gerekiyor doktor öyle demişti.Geçen ayda gecikme yaşadım bu ayda olursa söktürücü al reglinin 3. günü hormon testi yapalım demişti.Eğer gebelik yoksa tabi.Ama şimdi bazıları erken yapmışsın bekle bir daha yaptır diyor.Bende ne yapacağımı şaşırdım.Tekrarına gerek varmı testin yoksa ilacı alsam mı bilmiyorum.Değer yükselir mi sizce?Yoksa labaratuarın azizliğine mi uğradım?

bende tam anlayamıyorum ya🙁

aslında benimde adetime 3 gün var ama kasılmalar 3 günden beri oluyo iki taraflı uyku halim çok halsizlik akıntım böle açık beyaz hamilemiyim ki

merhaba arkadaşlar bende yeni üyeyim 2 yıllık evlıyım benim genç kızlıktan beri adet düzensizliğim var ama son zamanlarda adet olacakmısım gıbı kasıklarımda agrı var gögüslerimde şiddetli bir agrı var aşırı yemek yeme hissi başladı karnımda guruldamalarda başladı bende artık anne olmak ıstıyorum sizce hamile olabılırmıyım test yapmaya korkuyorum açıkçası daha öncekılerde hep negatif çıktı ben artık anne olmak ıstıyorum

benimde bugün adet günüm bendede bişey yok şimdilik ama ovulasyon günümde ilişkiye girdim bebek istediğimiz için. sende bu günlerde ilişki yaşadıysan hamile olman çok normal. açıkçası ben hamile olmayı bekliyorum inş adet görmem bakalım 2 gün sonra kontrolüm var doktorda. 3 gün geçtiyse adetin bence test yap çıkıyo çünkü. bdne yarın yapıcam bakalım bazen hamile kadınlar hiç bir belirti yaşamadan hamileliklerini bitirirler bu bünyden bünyeye değişiyo ama bende kasık ve karın ağrıları var ve açık süt beyaz akıntım oluyo ve bunlar hamilelik belirtisi diye düşünüyorum ben ... ama inş hamilyizdirr!!!

benimde bugün adet günüm inş hamileyizdr. bende şimdilik adet görmedim. bence 3 günün geçtiyse test yap çıkar bence bende yarın yapmayı düşünüyorum. belirtilere gelince bende karın ve kasık ağrıları var bide beyaz akıntım ben bu belirtileri hamileliğe bağlıyorumm inş. hamileyizdir.

Geri