AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 12 Şubat 2010 #72 iyi gezmeler diliyorum cenem ... iyi gezmeler.... umerim çoook eglenirsin birtenem 😀
H HaLLoWeeN* Forum Okuru 5 Şubat 2012 #73 eeee ey emen çok komik oldu boyle yeeee 😀 heyetimi çok eme çok özledimmm puffff..
P pembemor Forum Okuru 9 Nisan 2012 #74 Türkçede en çok kullenılen herf e herfi olduğunden bulmecelerde yerışmelerde ilk olerek söylenir
H HaLLoWeeN* Forum Okuru 11 Nisan 2012 #75 eyy beşten sone okudum çok güldüm velle kehkehe ettım resmen hehehe
büşra.shid Yeni Üye Üye 18 Haziran 2012 #77 eyyy bu nesıl güzel bi oyun olmuş böyle enecım.okudukça kehkeheler etıyorum 😀
Rabia35 Yeni Üye Üye 10 Eylül 2012 #79 ee gerip oluyomuş hekketen ye, şuen ferkettim e herfini ne keder çok kulleniyomuşuz. olmeyınce değerini enliyoz he :hihi:
ee gerip oluyomuş hekketen ye, şuen ferkettim e herfini ne keder çok kulleniyomuşuz. olmeyınce değerini enliyoz he :hihi:
*Peri.Tozu* Üye Üye 9 Mart 2014 #80 Ne keder sıkıcı bir gün, cenim dışerı çıkmek istiyor eme bir yenden de üşeniyorum.