M Mirayclk Forum Okuru 17 Aralık 2019 #41 Hulya034' Alıntı: Benim yazın yaşadığımın aynısını yaşıyorsun yapma kendine bunu Genişletmek için tıkla ... Geçmiyor sanki Hülya ya o kadar kan testi yaptırdım ama ne yazık ki sanki karnımda bir şey hareket ediyor yanıyor gibi
Hulya034' Alıntı: Benim yazın yaşadığımın aynısını yaşıyorsun yapma kendine bunu Genişletmek için tıkla ... Geçmiyor sanki Hülya ya o kadar kan testi yaptırdım ama ne yazık ki sanki karnımda bir şey hareket ediyor yanıyor gibi
H Hulya034 Paylaşımcı Melek 17 Aralık 2019 #42 Hulya034' Alıntı: Benim yazın yaşadığımın aynısını yaşıyorsun yapma kendine bunu Genişletmek için tıkla ... Ya benim 9 gün var adetime ama karnım ağrıyo sanki neden acaba
Hulya034' Alıntı: Benim yazın yaşadığımın aynısını yaşıyorsun yapma kendine bunu Genişletmek için tıkla ... Ya benim 9 gün var adetime ama karnım ağrıyo sanki neden acaba
M Mirayclk Forum Okuru 17 Aralık 2019 #43 Hulya034' Alıntı: Ya benim 9 gün var adetime ama karnım ağrıyo sanki neden acaba Genişletmek için tıkla ... Kız sen yeni adet olmadın mı bende ayın 2 sinde oldum. 30-32 günde bir oluyorum ben
Hulya034' Alıntı: Ya benim 9 gün var adetime ama karnım ağrıyo sanki neden acaba Genişletmek için tıkla ... Kız sen yeni adet olmadın mı bende ayın 2 sinde oldum. 30-32 günde bir oluyorum ben
H Hulya034 Paylaşımcı Melek 17 Aralık 2019 #44 Mirayclk' Alıntı: Kız sen yeni adet olmadın mı bende ayın 2 sinde oldum. 30-32 günde bir oluyorum ben Genişletmek için tıkla ... Yok kız 28inde oldum en son
Mirayclk' Alıntı: Kız sen yeni adet olmadın mı bende ayın 2 sinde oldum. 30-32 günde bir oluyorum ben Genişletmek için tıkla ... Yok kız 28inde oldum en son
M Mirayclk Forum Okuru 17 Aralık 2019 #45 Hulya034' Alıntı: Yok kız 28inde oldum en son Genişletmek için tıkla ... Kaç günde bir oluyorsun
H Hulya034 Paylaşımcı Melek 18 Aralık 2019 #46 Mirayclk' Alıntı: Kaç günde bir oluyorsun Genişletmek için tıkla ... 26-27-28. Yoksa şüpheli bi durum mu var
Mirayclk' Alıntı: Kaç günde bir oluyorsun Genişletmek için tıkla ... 26-27-28. Yoksa şüpheli bi durum mu var
M Mügü Paylaşımcı Melek 18 Aralık 2019 #47 Hulya034' Alıntı: 26-27-28. Yoksa şüpheli bi durum mu var Genişletmek için tıkla ... kız zaten normal olan o düzenli oluyorsun işte hülya adet ah hülya ah
Hulya034' Alıntı: 26-27-28. Yoksa şüpheli bi durum mu var Genişletmek için tıkla ... kız zaten normal olan o düzenli oluyorsun işte hülya adet ah hülya ah
M Mirayclk Forum Okuru 18 Aralık 2019 #48 Hulya034' Alıntı: 26-27-28. Yoksa şüpheli bi durum mu var Genişletmek için tıkla ... Yok ya merak ettiğim için sordum
Hulya034' Alıntı: 26-27-28. Yoksa şüpheli bi durum mu var Genişletmek için tıkla ... Yok ya merak ettiğim için sordum
H Hulya034 Paylaşımcı Melek 22 Aralık 2019 #49 Mirayclk' Alıntı: Yok ya merak ettiğim için sordum Genişletmek için tıkla ... Bence değiliz
M MirayAda Forum Okuru 22 Aralık 2019 #50 Hulya034' Alıntı: Bence değiliz Genişletmek için tıkla ... Nerelerdeydin Hülyacım Dün doktora gittim ben ultrasonla baktı tekrar gebelik yok kistin var geçen haftada kan testin var 1.5 ay sonra en geç kan testi kesindir 5 ay sonra tamamen kesin ultrasonda da görünürdü koskoca 19 hafta dedi
Hulya034' Alıntı: Bence değiliz Genişletmek için tıkla ... Nerelerdeydin Hülyacım Dün doktora gittim ben ultrasonla baktı tekrar gebelik yok kistin var geçen haftada kan testin var 1.5 ay sonra en geç kan testi kesindir 5 ay sonra tamamen kesin ultrasonda da görünürdü koskoca 19 hafta dedi