PaSikA Yeni Üye Üye 6 Kasım 2010 #1 4.Haftanın Röportaj Konuğu Kim Olsun? Evettt kızlar yine size soruyoruz bu haftanın konuğu kim olsun ? Hemen geçmiş röportaj konuklarını hatırlatıyorum: 1.hafta Tavuk_Kavurma 2.hafta Sadmin 3.hafta *Mawi
Evettt kızlar yine size soruyoruz bu haftanın konuğu kim olsun ? Hemen geçmiş röportaj konuklarını hatırlatıyorum: 1.hafta Tavuk_Kavurma 2.hafta Sadmin 3.hafta *Mawi
HaYaL Daimi Üye Üye 6 Kasım 2010 #4 Bence Rüyam ya da pasi diyorum sırayı bozmayalım madem ama bende atlayalım 😀
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 6 Kasım 2010 #5 Rüyam olsun hemen arkasındanda pasi beklesin sırasını 😀
19bjk03 Yeni Üye Üye 8 Kasım 2010 #8 Ellerinize saglik çok güzel bir konu açmisiniz , böyleçe Meleler Mekani kuruçularini ,adminleri modlar vs.. yakindan tanimis olduk , çünkü bir forumu siteyi ayakta tutmak kolay degil çok emek ister .tsk. sIra konusuna karIsmam ,ama seve seve okurum ... Son düzenleme: 8 Kasım 2010
Ellerinize saglik çok güzel bir konu açmisiniz , böyleçe Meleler Mekani kuruçularini ,adminleri modlar vs.. yakindan tanimis olduk , çünkü bir forumu siteyi ayakta tutmak kolay degil çok emek ister .tsk. sIra konusuna karIsmam ,ama seve seve okurum ...
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 8 Kasım 2010 #9 Pasika olsun bence ... Profıl resminde pek fiyakalı duruoo gerçekte nasılmış tanıyalım...