Allah hepinizin yardımcısı olsun sağlıklı hamilelik ve doğum geçirin.Bende daha evli bile değilim ama burdan çok şey öğreniyorum bazende korkuyorum.Bu arada başlığı anlayamıdım merak ettim daldım içeri 😀
amin teşekkürler...
olsun herşey sırayla, öğrenmen bir bakıma iyi... ne de olsa sıra sana da gelecek 🙂
evet tatlım çok az kaldı bakalım allahın izniyle şimdilik normal görünüyor. ama belli olmaz dedi dr, son ana kadar herşey değişebilirmiş. bugün kontrole gittik, çok şükür kızım iyi. dr biraz daha zamanı var dedi ama dikkatli olmalıyız yine de. tabi sezeryanda 38 i geçirmiyorlar, çünkü bebişin doğum kanalına girmemesi gerekiyor. amin canım tabiki de yeter ki onlar sağlıklı olsun.canım çok az kalmış senin de allah sağ salim kurtarsın sen normal yapacaksın galiba ben sezeryan olacağım diye 38.haftada alacaklar bebişi şimdiden zor günler başladı artık son haftalarda neler yaşıcam bilmiyorum allah yardımcımız olsun bebişler için değer diyoruz
ay ben sabahları donmek isterken vajinama sankı bısıler saplanıyo kasıktan vajınaya kadar o kadar cok agrıyokı donup kalıyorumm eskıye gore ıstahım kesıldıı ama dikkat etmek isterken eşimmm cok yıyorrr bende gorunce cnm cekıyor ondan onunla pek kalmıyorum o yemek yerken
canım bu durum bende de var. hem de epey zamandır var. onun sebebi rahim kasları kendini güçlendiriyormuş. yani çatı kendini doğuma hazırlıyor. çok kötü biliyorum ama ne yapalım. hatta bazen kütler gibi çıtır pıtır ses geliyor 🙂