3 Kere Adet Oldum Hamile Olabilir Miyim ?

Hülyanın sitedeki banını açtım başka bir kullanıcı da almış onu sileceğim mesajda atacağım da gelmesini bekliyorum. Ömür yemeyecekse hamilemiyim diye sormayacak ise gelsin sıkıntı yok 🙂

Yav hayır ne mesajı bir daha hamilemiyim diye sorarsan siteden atacağım dedim. Bir kullanıcın daha var neydi onun adını söyle de silelim o hesabı onuda aktif ettim iki yerden de gelirsen yazdıklarımıza cevap ver diye. Daha hamilemiyim diye sorma rica ediyorum bak siteye bir kez daha giremezsin. Normal soru sor başka bişey sor ne bileyim yemek tarifi ver yaz sor ama hamilemiyim deme gına geldi artık bize lütfen anlayışlı ol olur mu ?

Tamam demicem ama inanın dün gece kafam çok karıştı o linki buraya atabilirsem atayım anlarsınız. Ama içim rahat sizlerin beni başından savmak için hamile değilsin demediğinizi iyice anladım 🙂

Tamam demicem ama inanın dün gece kafam çok karıştı o linki buraya atabilirsem atayım anlarsınız. Ama içim rahat sizlerin beni başından savmak için hamile değilsin demediğinizi iyice anladım 🙂

Güzel kuzum benim olmayan bir şey için onay istiyorsun değilsin olamazsın dişimi kırarım hamile değilsin yemin ederim değilsin alla allaaaaaa aman kafan karışmasın aman az gez dolaş insan içine çık başka bi şey sor bak Rihanna şarkıcılığınını yanında ne güzel iş yapmış

Gez dolaş yeni şeyler yap ama hamilemeyim deme hadi bakim

Sizi seviyorum ❤️