Likapam Paylaşımcı Melek 19 Temmuz 2019 #361 Hulya034' Alıntı: Kendime yazık ettim ben buna yanıyorum. 4 kere adet oldum sadece ilişkiden sonraki çok garip geçmişti. Ondan sonrakiler hep yoğundu. Ben neden böyle oldum anlamıyorum. Hiç böyle takıntılı biri değildim ama korkudan ne hale geldim Genişletmek için tıkla ... Kızlar bi şeyler yaşandı bitti allaha şükür bi kaza olmadan atlattınız şimdi normal hayata dönme zamanı unutun olanları kendinize bu eziyeti yapmayın
Hulya034' Alıntı: Kendime yazık ettim ben buna yanıyorum. 4 kere adet oldum sadece ilişkiden sonraki çok garip geçmişti. Ondan sonrakiler hep yoğundu. Ben neden böyle oldum anlamıyorum. Hiç böyle takıntılı biri değildim ama korkudan ne hale geldim Genişletmek için tıkla ... Kızlar bi şeyler yaşandı bitti allaha şükür bi kaza olmadan atlattınız şimdi normal hayata dönme zamanı unutun olanları kendinize bu eziyeti yapmayın
H Hulya034 Paylaşımcı Melek 19 Temmuz 2019 #362 Likapam' Alıntı: Kızlar bi şeyler yaşandı bitti allaha şükür bi kaza olmadan atlattınız şimdi normal hayata dönme zamanı unutun olanları kendinize bu eziyeti yapmayın Genişletmek için tıkla ... Ben adet oldum
Likapam' Alıntı: Kızlar bi şeyler yaşandı bitti allaha şükür bi kaza olmadan atlattınız şimdi normal hayata dönme zamanı unutun olanları kendinize bu eziyeti yapmayın Genişletmek için tıkla ... Ben adet oldum
S Selin’de Paylaşımcı Melek 19 Temmuz 2019 #363 Hulya034' Alıntı: Ben adet oldum Genişletmek için tıkla ... Gözün aydın atlat artık su durumu
Likapam Paylaşımcı Melek 19 Temmuz 2019 #364 Hulya034' Alıntı: Ben adet oldum Genişletmek için tıkla ... Çok şükür bak biraz sabırlı olsan her şey yoluna girecek aslında
Hulya034' Alıntı: Ben adet oldum Genişletmek için tıkla ... Çok şükür bak biraz sabırlı olsan her şey yoluna girecek aslında
H Hulya034 Paylaşımcı Melek 19 Temmuz 2019 #365 Likapam' Alıntı: Çok şükür bak biraz sabırlı olsan her şey yoluna girecek aslında Genişletmek için tıkla ... Abla dün oldum da ben aslında haner veremedim size. Ama bıgün 2.gün biraz az geliyo sanki geçen aya göre
Likapam' Alıntı: Çok şükür bak biraz sabırlı olsan her şey yoluna girecek aslında Genişletmek için tıkla ... Abla dün oldum da ben aslında haner veremedim size. Ama bıgün 2.gün biraz az geliyo sanki geçen aya göre
Likapam Paylaşımcı Melek 19 Temmuz 2019 #366 Hulya034' Alıntı: Abla dün oldum da ben aslında haner veremedim size. Ama bıgün 2.gün biraz az geliyo sanki geçen aya göre Genişletmek için tıkla ... Havalardan olur bu kadar kafaya takma
Hulya034' Alıntı: Abla dün oldum da ben aslında haner veremedim size. Ama bıgün 2.gün biraz az geliyo sanki geçen aya göre Genişletmek için tıkla ... Havalardan olur bu kadar kafaya takma
H Hulya034 Paylaşımcı Melek 19 Temmuz 2019 #367 Likapam' Alıntı: Havalardan olur bu kadar kafaya takma Genişletmek için tıkla ... Aslında sabah baya fazla gelmiş. Uyandıktan sonra kesildi. Gece pedim baya ağır uuandım
Likapam' Alıntı: Havalardan olur bu kadar kafaya takma Genişletmek için tıkla ... Aslında sabah baya fazla gelmiş. Uyandıktan sonra kesildi. Gece pedim baya ağır uuandım
Likapam Paylaşımcı Melek 19 Temmuz 2019 #368 Hulya034' Alıntı: Aslında sabah baya fazla gelmiş. Uyandıktan sonra kesildi. Gece pedim baya ağır uuandım Genişletmek için tıkla ... Bu kadar düşünme ne güzel olmuşsun işte
Hulya034' Alıntı: Aslında sabah baya fazla gelmiş. Uyandıktan sonra kesildi. Gece pedim baya ağır uuandım Genişletmek için tıkla ... Bu kadar düşünme ne güzel olmuşsun işte
H Hulya034 Paylaşımcı Melek 19 Temmuz 2019 #369 Likapam' Alıntı: Bu kadar düşünme ne güzel olmuşsun işte Genişletmek için tıkla ... Bi sıkıntı yoktur yani dimi
Likapam' Alıntı: Bu kadar düşünme ne güzel olmuşsun işte Genişletmek için tıkla ... Bi sıkıntı yoktur yani dimi
Likapam Paylaşımcı Melek 19 Temmuz 2019 #370 Hulya034' Alıntı: Bi sıkıntı yoktur yani dimi Genişletmek için tıkla ... Hiç bi sıkıntı yok hülya