M Mügü Paylaşımcı Melek 9 Temmuz 2019 #221 Hulya034' Alıntı: @SadmiN @Uzman SühaN @Likapam @Mügü @Baaaahhhaaaarrr 12 gün önceden adet olcak gibiyim. Şimdiden göğüslerim ağrıyor ve kahverengimsi gibi sarımsı bi akıntı gelmiş genelde adetlerim böyle başlar. 12 gün önceden böyle bi şey gelmesi normal midir? Gebelikle alakası var mıdır? Genişletmek için tıkla ... oy baş belası seni kız hamile değilsin dedik ya halen soruyorsun şaka gibisin ya döverim seni ha
Hulya034' Alıntı: @SadmiN @Uzman SühaN @Likapam @Mügü @Baaaahhhaaaarrr 12 gün önceden adet olcak gibiyim. Şimdiden göğüslerim ağrıyor ve kahverengimsi gibi sarımsı bi akıntı gelmiş genelde adetlerim böyle başlar. 12 gün önceden böyle bi şey gelmesi normal midir? Gebelikle alakası var mıdır? Genişletmek için tıkla ... oy baş belası seni kız hamile değilsin dedik ya halen soruyorsun şaka gibisin ya döverim seni ha
H Hulya034 Paylaşımcı Melek 9 Temmuz 2019 #223 Mügü' Alıntı: oy baş belası seni kız hamile değilsin dedik ya halen soruyorsun şaka gibisin ya döverim seni ha Genişletmek için tıkla ... Canım ablam benim 🙂 teşekkür ederim. Korkuyorum ne bileyim hiç böyke olmazdı
Mügü' Alıntı: oy baş belası seni kız hamile değilsin dedik ya halen soruyorsun şaka gibisin ya döverim seni ha Genişletmek için tıkla ... Canım ablam benim 🙂 teşekkür ederim. Korkuyorum ne bileyim hiç böyke olmazdı
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 9 Temmuz 2019 #224 Bi doğuramadın Hülya kurtaramadın bizi bu eziyetten
H Hulya034 Paylaşımcı Melek 9 Temmuz 2019 #225 SadmiN' Alıntı: Bi doğuramadın Hülya kurtaramadın bizi bu eziyetten Genişletmek için tıkla ... Abla hiç böyle olmazdı, şu olaydan sonra her düzenim şaştı. Neden böyke ya
SadmiN' Alıntı: Bi doğuramadın Hülya kurtaramadın bizi bu eziyetten Genişletmek için tıkla ... Abla hiç böyle olmazdı, şu olaydan sonra her düzenim şaştı. Neden böyke ya
M Mügü Paylaşımcı Melek 9 Temmuz 2019 #226 SadmiN' Alıntı: Bi doğuramadın Hülya kurtaramadın bizi bu eziyetten Genişletmek için tıkla ... vallah 9 ay bekleyeceğiz anacığım
SadmiN' Alıntı: Bi doğuramadın Hülya kurtaramadın bizi bu eziyetten Genişletmek için tıkla ... vallah 9 ay bekleyeceğiz anacığım
H Hulya034 Paylaşımcı Melek 9 Temmuz 2019 #227 Mügü' Alıntı: vallah 9 ay bekleyeceğiz anacığım Genişletmek için tıkla ... Offf moralimi bozmayın nolur.
Mügü' Alıntı: vallah 9 ay bekleyeceğiz anacığım Genişletmek için tıkla ... Offf moralimi bozmayın nolur.
Likapam Paylaşımcı Melek 9 Temmuz 2019 #229 Moralini biz değil kendin bozuyorsun bu kadar kafaya taktığın için vücutta ona göre tepki veriyor
Likapam Paylaşımcı Melek 9 Temmuz 2019 #230 Selin’de' Alıntı: Ama abla yumurtlama adetten sonra 14. Gün olmuyor benim adetim biteli daha 3 gün oldu Genişletmek için tıkla ... Dönemindesin dedim vajinal sıvı herkeste var
Selin’de' Alıntı: Ama abla yumurtlama adetten sonra 14. Gün olmuyor benim adetim biteli daha 3 gün oldu Genişletmek için tıkla ... Dönemindesin dedim vajinal sıvı herkeste var