M Mügü Paylaşımcı Melek 9 Temmuz 2019 #203 Likapam' Alıntı: Teşekkür ederiz canım mügü terfi aldık kız Genişletmek için tıkla ... kutlama yapalim:havai::kutlama:
Likapam' Alıntı: Teşekkür ederiz canım mügü terfi aldık kız Genişletmek için tıkla ... kutlama yapalim:havai::kutlama:
Likapam Paylaşımcı Melek 9 Temmuz 2019 #205 Mügü' Alıntı: @hulya ve selin kutlarlar bizi bence Genişletmek için tıkla ... Bekliyoruz
H Hulya034 Paylaşımcı Melek 9 Temmuz 2019 #207 Likapam' Alıntı: :kutlama1: Genişletmek için tıkla ... YA abla benim adetime 12 gün var sanki hasta olcak gibi biraz kahve geldi ama akıntı rengim de koyu olabilir anlamadım
Likapam' Alıntı: :kutlama1: Genişletmek için tıkla ... YA abla benim adetime 12 gün var sanki hasta olcak gibi biraz kahve geldi ama akıntı rengim de koyu olabilir anlamadım
H Hulya034 Paylaşımcı Melek 9 Temmuz 2019 #208 Hulya034' Alıntı: YA abla benim adetime 12 gün var sanki hasta olcak gibi biraz kahve geldi ama akıntı rengim de koyu olabilir anlamadım Genişletmek için tıkla ... Daha şimdiden göğüslerimde de azıcık ağrı var sanki ya ben artık kafayı yifem normal mi bu? Hasta olmadım ama hastalıga 12 gün varken böyle bişi gelmesi normal mi? Gebelik ihtimali var mk
Hulya034' Alıntı: YA abla benim adetime 12 gün var sanki hasta olcak gibi biraz kahve geldi ama akıntı rengim de koyu olabilir anlamadım Genişletmek için tıkla ... Daha şimdiden göğüslerimde de azıcık ağrı var sanki ya ben artık kafayı yifem normal mi bu? Hasta olmadım ama hastalıga 12 gün varken böyle bişi gelmesi normal mi? Gebelik ihtimali var mk
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 9 Temmuz 2019 #209 Mebeğim hamilesin işte hayırlı olsun doğurunca kesin kızın olur ismini lütfen Melek koy olur mu
H Hulya034 Paylaşımcı Melek 9 Temmuz 2019 #210 SadmiN' Alıntı: Mebeğim hamilesin işte hayırlı olsun doğurunca kesin kızın olur ismini lütfen Melek koy olur mu Genişletmek için tıkla ... Abla nolur
SadmiN' Alıntı: Mebeğim hamilesin işte hayırlı olsun doğurunca kesin kızın olur ismini lütfen Melek koy olur mu Genişletmek için tıkla ... Abla nolur