Bişi sorucam ben bi bayanla özelde konuşuyordum. 4 kere adet oldugumu söyledim, benim yine de doktora gitmem gerektiğini söyledi. İhtiyacım var mı ben anlamadım? Kafam karıştı açıkçası, yardımcı olabilir misiniz? Doktorluk bi durumum mu söz konusu acaba hala? @SadmiN@Uzman SühaN@Likapam
Bişi sorucam ben bi bayanla özelde konuşuyordum. 4 kere adet oldugumu söyledim, benim yine de doktora gitmem gerektiğini söyledi. İhtiyacım var mı ben anlamadım? Kafam karıştı açıkçası, yardımcı olabilir misiniz? Doktorluk bi durumum mu söz konusu acaba hala?
@SadmiN @Uzman SühaN @Likapam
Canım İnan gerçekten çok aşırı takıntılısın sendr belirtiye dair birsey yok ki sacmaladın artık kaç ay olmuş normal adet görüyorsun azalma Yok miktar renk yoğunluk aynı karnın büyümemiş yada akıntın Yok idrara sık gitme durumun yok karnında kıpırdanma Yok daha ne istiyorsun İnan anlamıyorum bi sal kendini bi sal lütfen
@SadmiN konuyu kapatmak için kısa kestim ve az önce arkadaşın profiline girip gönderdiği mesajlara baktım, ürkütücü geldiği için.
Ve bu mesajı gördüm
Profilindeki yasaklama ile ilgili mesajını da
Engelleme varsa engellicem
Alttan alıyorum
Kolay gelsin
Bişi sorucam ben bi bayanla özelde konuşuyordum. 4 kere adet oldugumu söyledim, benim yine de doktora gitmem gerektiğini söyledi. İhtiyacım var mı ben anlamadım? Kafam karıştı açıkçası, yardımcı olabilir misiniz? Doktorluk bi durumum mu söz konusu acaba hala?
@SadmiN @Uzman SühaN @Likapam
Birazcık alt karnım şiş özellikle de akşamları. Artık korkmama gerek yok dimi? Demin tuvalette yoğun akıntım gekdi içinde çok azcık kahve vardı bu normal mi? Gebelikle alakalı değildir dimi?
Birazcık alt karnım şiş özellikle de akşamları. Artık korkmama gerek yok dimi? Demin tuvalette yoğun akıntım gekdi içinde çok azcık kahve vardı bu normal mi? Gebelikle alakalı değildir dimi?