nisan Yeni Üye Üye 9 Temmuz 2008 #22 Cevap: 23 Nİsan OĞlum Anadolu AteŞİnde Oynuyor........... allahim nazarlardan kötüluklerden korusun canim,rabbim uzun ömürler versinn cok yakisikli cok tatli teyzesi yer onu valla,bn cocuklari acayip seviyorum valla,yaninda olsam kesin yerdimm, canim allah bagislasin,allah nazarlardan korusunn,benim icin cok öppppmm .....bahti kader güzel olsun ins
Cevap: 23 Nİsan OĞlum Anadolu AteŞİnde Oynuyor........... allahim nazarlardan kötüluklerden korusun canim,rabbim uzun ömürler versinn cok yakisikli cok tatli teyzesi yer onu valla,bn cocuklari acayip seviyorum valla,yaninda olsam kesin yerdimm, canim allah bagislasin,allah nazarlardan korusunn,benim icin cok öppppmm .....bahti kader güzel olsun ins
sementha Yeni Üye Üye 9 Temmuz 2008 #23 Cevap: 23 Nİsan OĞlum Anadolu AteŞİnde Oynuyor........... cnmsın saol nisanım temennilerin için....
İzmirella Yeni Üye Üye 9 Temmuz 2008 #24 Cevap: 23 Nİsan OĞlum Anadolu AteŞİnde Oynuyor........... canım allah bagışlasınnn ... çok seker ya.. öptüm küçük efemiziii 🙂
Cevap: 23 Nİsan OĞlum Anadolu AteŞİnde Oynuyor........... canım allah bagışlasınnn ... çok seker ya.. öptüm küçük efemiziii 🙂
esena Aktif Üye Üye 10 Temmuz 2008 #25 Cevap: 23 Nİsan OĞlum Anadolu AteŞİnde Oynuyor........... allah herzaman yolunu açık etsin izanı açık olsun inşallahöptük oğlişimizi
Cevap: 23 Nİsan OĞlum Anadolu AteŞİnde Oynuyor........... allah herzaman yolunu açık etsin izanı açık olsun inşallahöptük oğlişimizi
sementha Yeni Üye Üye 10 Temmuz 2008 #26 Cevap: 23 Nİsan OĞlum Anadolu AteŞİnde Oynuyor........... teşekkürederiz teyzeleri....
queenn Yeni Üye Üye 5 Ekim 2009 #27 ahh kıyamam maşşllaahh Allah korusun onu..başarıları da o büüyüdükçe büyür inş..