merhaba guzmelegi,,nedir bu sorunsuz gebe kalamama bende anlamadim gitti,ama senin daha 7 ay olmus stres yapmak icin erken bence..bizim nerdeyse 3 sene we herseyimiz cok iyi temiz cok sukur.insallah rabbim hicbirimizin kucagni bos birakmaz[/quotes
merhaba guzmelegi,,nedir bu sorunsuz gebe kalamama bende anlamadim gitti,ama senin daha 7 ay olmus stres yapmak icin erken bence..bizim nerdeyse 3 sene we herseyimiz cok iyi temiz cok sukur.insallah rabbim hicbirimizin kucagni bos birakmaz
Slm hevim bn ewet 8 ay oldu 9 aya giriyrm evet bn 3 sene dgl ama kim bnm yrmde olsaydı ınan bnm grdgm knsmlra eşini bırakırdı çünkü bn koyluyum biz hiç korunmadk eltimle beraber evlendim şimdi o 8 aya gcyr hamile bna telefonda fon sz arabistandan tedavi ettiriz kaynnmlar elalem diyor eltisiyle beraber evlndi ama onun oldu onun olmadı bn zayıf bir kisn eltimle kilolu smdde o zayıf onda çocuk olmaz demelerini istemyrm bnmle evlnnler hepsi bebekleri oldu bn ise daha yok can sıkmak elde değil kcm çok çocuk istyr çocuk derkn gözlerinden pariltiyor resmen allaha şükür de maddi manevi. Çok iyiyiz ama ışte bn ne kdr korunuyorz desek alttan alttan guluyrlar haa bu arada bn szler gibi 3 senelik evli olmaya bilirim her adetim geldiğinde resmn bunalıma giriyorm yani bnce. Srnmz yok ama grdgm. Tedaviler bunlar ilmen 1 ay kullandım patlatma iğnesi soğan kürü incir kürü arabistanda 2 ay boyunca iğne kullandım maydanoz buhari yaptım yakın kullandım kocamın kariya gittim vekullandım . çok iyiyiz