Destmerhaba süsücüm, vallahı bılmıyorum zamanına daha karar veremedım guvenebılecegım bır merkez yok. bırde duyumlarıma göre ılkı zaten tutumazmıs mış... ne bıleyım kafam karısık belkı bır kac ay daha beklerım. yenı yılda yenı Umutlar 🙂 bu ay zaten bır tuhafım adetım olması gerekenden cok az geldı sadece bır gun kanamam oldu 6 gun suren regelım bu ay 4 gun o da damla damla. bıttıgınden bu yana kasık agrım ozellıkle sol tarafım, aşagısıda agrıyor,bas donmem bulantım ozellıkler geceler. hepsı psıkolojık tabıkı cunkı ben Mucızelerın kadını degılım cunkı adetım bıter bıtmez ıdrar testı yaptım negatııııf 🙁(( sınılerım moralım cok bozuk süsü 🙁
sen ne zama baslıyorsun tedavıye??? buarada bende kist oluşmuş olabılırmı?bunun belırtılerı varmıdır
ini aynen bnm gibisin esimde soguk su iciyor malesef bnde alistim ne yaparsin iste sanada gecmis olsun canim biran once bebislerimize kavusalimda varsin hergun grip olalim tabi benim acimdan oyle canim🙂Canım Allah şifa versin salgın var sanırım, bende üzerine afiyet ishal oldum bir kaç gündür. Bir de ateşim çıktı bugün biraz. Ama şimdi daha iyiyim sanki. Bu arada evlendikten sonra eşim sayesinde soğuk su içmeye alıştım, 3 senedir yaz kış soğuk su içiyoruz dolaptan 🙂 hiç boğaz enfeksiyonu geçirmedim maşallah, bağışıklık oldu galiba 🙂