şubat ayında yaptım 4-5 haftalıktı canım.. neden bulamadılar ama olmadı. yok kalp atışlarını duymadım ve en büyük belirti duduağımda uçuk çıktı kızlar ve çok sık tuvalete gidiyordum. Midem bulanmadı ama sürekli eşkidi..
şubat ayında yaptım 4-5 haftalıktı canım.. neden bulamadılar ama olmadı. yok kalp atışlarını duymadım ve en büyük belirti duduağımda uçuk çıktı kızlar ve çok sık tuvalete gidiyordum. Midem bulanmadı ama sürekli eşkidi..
Merhaba herkese ve iyi bayramlar🙂 4 ağustosta adet olmam gerekirken henüz olmadım dayanamayız test yaptım sonuç negatif ayrıca göğüsümde ağrı var ve akıntım çok az benim gibi olup hamile kaldığını öğrenen var mı? Yoksa stresten mi gecikti çünkü başka belirti de yok🙁
idrar testi yaptım bir çizgi silik çıktı. eşimle gittik kan testi yaptırdık.kan testimin sonucu 95 çıktı. acildeki doktor gebelik var dedi ama pazartesi doktora gideceğim kızlar.. adet olacakmışım gibi belirtiler yaşıyorum ve midem kusmasamda bulanıyor. dua edin kızlar doktora gidince kese görünsün korkuyorum ama umutluyum..