Hepinize iyi bayramlar kızlar...Sevdikleriniz hep yanınızda olsun, bir de hepimizin birer bebişi olsun 🙂 Amiinnn 🙂
şubat ayında yaptım 4-5 haftalıktı canım.. neden bulamadılar ama olmadı. yok kalp atışlarını duymadım ve en büyük belirti duduağımda uçuk çıktı kızlar ve çok sık tuvalete gidiyordum. Midem bulanmadı ama sürekli eşkidi..Evet bayraminiz mubarek olsun.Bu arada mine sen dusuk yaptim demissin.Ne kadarlikken dusuk oldu?Kimyasal gebelik mi yoksa kalp atislarini felan duydun mu?bide hamile oldugun zamanki belirtilerin neydi? hamile oldugunu anladin mi canim?
Canım yaptın mı test, mesajın biraz karışık gözüküyor tam anlamadım. Sonucu bildir de inşallah beraber sevinelimkızlar hamile olabilirim.. bugün idrar
şubat ayında yaptım 4-5 haftalıktı canım.. neden bulamadılar ama olmadı. yok kalp atışlarını duymadım ve en büyük belirti duduağımda uçuk çıktı kızlar ve çok sık tuvalete gidiyordum. Midem bulanmadı ama sürekli eşkidi..
amin canım umarım benimle kalır. allahın izniyle kucağıma alırım inşallah.. darısı başınıza canım benim..Hadi hayirli olsun ilk hamile sen ciktin mine.Allah hayirlisiyla kucaginda gormeyi nasip etsin insallah.
ayy mine cok svndm darisi bize ins kucaginda oldugu gunleri gostersin allah sana canim🙂)amin canım umarım benimle kalır. allahın izniyle kucağıma alırım inşallah.. darısı başınıza canım benim..