merhaba ben az öncede yazmıştım ama istediğim şarkı aynı bölümde yani aşağdaki linkte geçen bölümde ; 38.Bölüm 1.Parça | Acunn.com
bi başka saniyede daha belirgin çalıyo. 02:00 inci saniyeden sonra çalıyo daha net duyabilirsiniz.bulursanız çok sevinicem şimdiden teşekkür ederim.
merhaba benm da çok merak ettiğim bir müzik var sözsüz bir müzik 38.Bölüm 1.Parça | Acunn.com
bu bölümde geçiyor 2. dakikadan sonra net bir şekilde duyabilirsiniz.şimdiden teşekkür ederim umarım bulursunuz kolay gelsin
merhaba ben linkini verdiğim 38.Bölüm 1.Parça | Acunn.com survivor bölümünde 2. dakikadan sonra çalan parçayı bulmanızı istiyorum sözsüz bi müzik yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler
Merhaba, ben aşağıdaki videoda 02.32 ile 04.22 arasında çalan şarkıyı arıyorum. Yardımcı olabilirseniz çok ama çok mutlu olacağım. Şimdiden teşekkürler :/
Arkadaşım tam olarak link veremeyeceğim ama 9 haziran olması lazım yaiyaa diye bağıran bir kadın vardı o müziği bulamadım sen anladıysan söylermisin. Saygılar...