Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2012 Survivorda Çalan Yabancı Şarkılar Hangileri ?
ya kardeşm titan,36. bölüm 5. parça da 2. dakika sıralarında begüm konuşmaya başlıyor. ve şarkı giriyor zaten . galiba rihannanın sesi. ve far away diyo galiba. liütfen bul yaa
ya kardeşm titan,36. bölüm 5. parça da 2. dakika sıralarında begüm konuşmaya başlıyor. ve şarkı giriyor zaten . galiba rihannanın sesi. ve far away diyo galiba. liütfen bul yaa
merhaba ben az öncede yazmıştım ama istediğim şarkı aynı bölümde yani aşağdaki linkte geçen bölümde ; 38.Bölüm 1.Parça | Acunn.com
bi başka saniyede daha belirgin çalıyo. 02:00 inci saniyeden sonra çalıyo daha net duyabilirsiniz.bulursanız çok sevinicem şimdiden teşekkür ederim.
merhaba benm da çok merak ettiğim bir müzik var sözsüz bir müzik 38.Bölüm 1.Parça | Acunn.com
bu bölümde geçiyor 2. dakikadan sonra net bir şekilde duyabilirsiniz.şimdiden teşekkür ederim umarım bulursunuz kolay gelsin
merhaba ben linkini verdiğim 38.Bölüm 1.Parça | Acunn.com survivor bölümünde 2. dakikadan sonra çalan parçayı bulmanızı istiyorum sözsüz bi müzik yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler