mrb admin çok güzel bi site şarkılar çok güzel ama bazıları sitede yok ya da isimlerini yanlış yazıosun nette bulmakta zorlanıyorum öyle yapcağına isimlerin altına da videolarını verirsen daha iyi olur survivor yayınlandıktan sonra bikaç gün süreyle bu siteyi takip ediyorum başka yerden aramıyorum samimi söylüyorum ve gerçekten aradığım şarkıları bu sitede buldum söylediklerimi dikkate alırsan sevinirim şimdiden teşekkür ederim
mrb admin çok güzel bi site şarkılar çok güzel ama bazıları sitede yok ya da isimlerini yanlış yazıosun nette bulmakta zorlanıyorum öyle yapcağına isimlerin altına da videolarını verirsen daha iyi olur survivor yayınlandıktan sonra bikaç gün süreyle bu siteyi takip ediyorum başka yerden aramıyorum samimi söylüyorum ve gerçekten aradığım şarkıları bu sitede buldum söylediklerimi dikkate alırsan sevinirim şimdiden teşekkür ederim
Sayın misafirimiz,
Burada bizlere sorulan parçaları bulup isimlerini ve videolarını yayınlıyoruz. Yani survivordaki her parça elbette yok, sadece misafirlerimizin sordukları parçalar var ve hepsi youtubedan videolu ve hatasız.
Dediğimiz gibi videoları da bulunan her parçanın altında yazdığımız '' Dinlemek İçin LÜTFEN TIKLAYINIZ '' ibaresinde ki LÜTFEN TIKLAYINIZ kelime grubunu tıkladığınızda , sadece survivor şarkı videolarının bulunduğu konumuza yönlendirilip oradan dinleyebiliyorsunuz. Yani sizin netten aramanız bile gereksiz
Bizi sürekli takip ediyorsunuz ancak demek ki tıklamanız gereken yeri keşfedememişsiniz