2012 Survivorda Çalan Yabancı Şarkılar Hangileri ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan TİTAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Alphaville -big İn Japan

02.06.2012 de olan yarışmada çalan şarkılardan biride bu bi bakın istedim 🙂

Arkadaşlar Survivor Ricky Martin Şarkısı Çalıyordu O Hangisi Acaba Tanıtımda Çalıyor lütfen

293 bölüm 8.parçadaki ilk müziği bulan gören en önemlisi bilen var mı ?Allah aşkına sölesin çok merak ediyorum

33. bölüm 7. parça 05:15 de çalan şarkının adını da bulabilir misiniz?

Arkadaşlar Survivor Ricky Martin Şarkısı Çalıyordu O Hangisi Acaba Tanıtımda Çalıyor lütfen

Lütfen link verin 🙂

Adını bilmiyorum ama ıslıklı bir şarkı var bulabilir misiniz?

Olsa olsa Maroon 5 ft Christina Aguilera - Moves like jagger 'dır

mrb admin çok güzel bi site şarkılar çok güzel ama bazıları sitede yok ya da isimlerini yanlış yazıosun nette bulmakta zorlanıyorum öyle yapcağına isimlerin altına da videolarını verirsen daha iyi olur survivor yayınlandıktan sonra bikaç gün süreyle bu siteyi takip ediyorum başka yerden aramıyorum samimi söylüyorum ve gerçekten aradığım şarkıları bu sitede buldum söylediklerimi dikkate alırsan sevinirim şimdiden teşekkür ederim

Sayın misafirimiz,
Burada bizlere sorulan parçaları bulup isimlerini ve videolarını yayınlıyoruz. Yani survivordaki her parça elbette yok, sadece misafirlerimizin sordukları parçalar var ve hepsi youtubedan videolu ve hatasız.
Dediğimiz gibi videoları da bulunan her parçanın altında yazdığımız '' Dinlemek İçin LÜTFEN TIKLAYINIZ '' ibaresinde ki LÜTFEN TIKLAYINIZ kelime grubunu tıkladığınızda , sadece survivor şarkı videolarının bulunduğu konumuza yönlendirilip oradan dinleyebiliyorsunuz. Yani sizin netten aramanız bile gereksiz
Bizi sürekli takip ediyorsunuz ancak demek ki tıklamanız gereken yeri keşfedememişsiniz
İlginize teşekkür ederiz 🙂

Sevgili Titan kardeşim Survivorda çalan şarkının içinde bad boy ve bad girl ikisi birden geçen şarkıyı bulamadım yardımcı olabilir misin ?