2012 Survivorda Çalan Yabancı Şarkılar Hangileri ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan TİTAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İlk bölümde 13.dakikada çalan şarkı nedir ?

Hayim ve Takımı Ödülün Tadını Çıkarttı | Acunn.com bu linkte 35. saniyeden itibaren limuzinin içinde çalan parçayı bulabilirsen çok sevinicem deli gibi arıyorum birçok arkadaşta sormuş sanırım yardımcı olursan çok sevinicem şimdiden de tşkler 😉)

ya bi sarkı sorucaktım tam bilmiyorum amma anlamanız için turkce yazıyorum komik olcak ama ancak boyle cıkartırsınız ; dıt dıt dıt dırı dıt dıt dırı am la cu ve

İlk bölümde 13.dakikada çalan şarkı nedir ?

Lütfen link verin...

Titan bulmak için cok aradın ve sonunda justises arkadsn yardımı ile de parca bulundu cok sukur benmde aramadıgım forum arşiv kalmadı. sonunda guzel sarkıyı bulduk super bir sarkı yaa bol boll dinleyin bu sarkısız gecen arayıs içindeki zmanların acısını cıkartın 🙂 herkese saygılarrrr 🙂

Titan bulmak için cok aradın ve sonunda justises arkadsn yardımı ile de parca bulundu cok sukur benmde aramadıgım forum arşiv kalmadı. sonunda guzel sarkıyı bulduk super bir sarkı yaa bol boll dinleyin bu sarkısız gecen arayıs içindeki zmanların acısını cıkartın 🙂 herkese saygılarrrr 🙂

Evet, arkadaşa teşekkür ediyoruz. Paylaşımın amacı da bu değil mi zaten ? Buraya kadar biz yardımcı olduk, bir noktada da arkadaşımız. 🙂 Keyifle dinleyin .. 🙂

Geri