2012 Survivorda Çalan Yabancı Şarkılar Hangileri ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan TİTAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
SurvivorÜnlüler Gönüllüler 15 Nisan 2012 Tek Parça HD izle - Ddiziizle.Com
Sevgiliadmin bu linkteki sarkiyi çok feci bi sekilde ariyorum umarim yardimciolabilirsiniz 15 nisan 2012 (1.part 2.57 den itibaren baslayan parça - MichaelTelo'nun Ai se eu te pego nun parçasindan hemen once çalan hareketli sarki)Simdiden çok çok çok tsk ediyorum yureginize saglik..

Aradığınız parça Prince Roys - Rock the pants 🙂

Dinlemek için LÜTFEN TIKLAYINIZ...

kusura bakmayın ben daha yeniyim survıvorda çalan bir şarkıyı arıyorum bana yardımcı olursanız sevinirim.
Survivor Ünlüler Gönüllüler 7 Nisan Cumartesi Tek Parça izle
yukarıdaki adreste 2.part 08:12 de çalan şarkı. link paylaşmış oldum inşallah yasak değildir.
cevabınızı dört gözle bekliyorum

Merhaba ezgi, aramıza hoşgeldin 🙂 Aradığın parça 80lerin sevilen parçalarından biri olan Rain, söyleyen Trence Trent D'arby :tik:

Dinlemek için LÜTFEN TIKLAYINIZ ...

Sayın admin harika işler çıkarıyorsun bayadır uzaktan izliyorum şarkıları da dinliyorum fakat bir şarkı var ki bulamadın gitti. Kaç kişi istedi o şarkıyı ben de her gün giriyorum siteye belki bulunmuştur diye ama tık yok. Rica etsem şu şarkıyı bulabilirmisiniz? Ruhum huzura kavuşacak bulunursa 🙂
(Duygu isimli arkadaşın da belirttiği 13. bölüm reality kısmının başında çalan hareketli müzik.
13. Bölüm Reality (Bölüm1) | Acunn.com

Mikrofonum olsa bilgisayardan şarkı tanımlama programını kullanıp yapacağım lakin mikrofonum yok olsan varsa yaparsa hayır işlemiş olur 🙂

Bulan varsa beri gelsin :D:D

NOT : Bir misafir izleyicimiz parçayı bulmuş ve bizimle paylaştı, tekrar kendisine teşekkür ediyoruz. Parçanın adı Sintiendome - J.Balvin ft. Carnal 🙂

Dinlemek için LÜTFEN TIKLAYINIZ...

ya bu şarkıyı bnde arıyorum ama hiç biyerde bulamıyorum (13.bölüm reality(1.bölüm) lütfen yardımcı olurmusunuz

part 3 oyunu hayim kazandıktan sonraki şarkı 0:20 saniye nolur söyleyin.

merhabalar 23 nisan yani bugun çalan ingilizce bi şarkı vardı.yananı görür allah şarkısının biraz slovu ve daha hafifi bulursanız çok sevinirim iyi aksamlar.

yha hani 23 nisanda gönüllüler derbiyi kazandıya işte orda dave menne diye başlayan şarkı var onun adı ne yha nolur söleyin??

23 nisanda survivorda çalan yabancı bi şarkı vardı 22.50 de falan..bi bayan söylüyodu eski bi şarkı sanırım 90 ların ama bulamadım 🙁 admin yardımm

Lütfen link verin...

Geri