SurvivorÜnlüler Gönüllüler 15 Nisan 2012 Tek Parça HD izle - Ddiziizle.Com Sevgiliadmin bu linkteki sarkiyi çok feci bi sekilde ariyorum umarim yardimciolabilirsiniz 15 nisan 2012 (1.part 2.57 den itibaren baslayan parça - MichaelTelo'nun Ai se eu te pego nun parçasindan hemen once çalan hareketli sarki)Simdiden çok çok çok tsk ediyorum yureginize saglik..
kusura bakmayın ben daha yeniyim survıvorda çalan bir şarkıyı arıyorum bana yardımcı olursanız sevinirim. Survivor Ünlüler Gönüllüler 7 Nisan Cumartesi Tek Parça izle
yukarıdaki adreste 2.part 08:12 de çalan şarkı. link paylaşmış oldum inşallah yasak değildir.
cevabınızı dört gözle bekliyorum
14. bölümün başından itibaren çalan ilk 3 şarkı.. hatta tüm bölüm şarkılarını istesem ayıp olur mu bilemiyorum ama 14.bölüm şarkıları harikaydı gerçekten 🙂 teşekkürler şimdiden
Sayın admin harika işler çıkarıyorsun bayadır uzaktan izliyorum şarkıları da dinliyorum fakat bir şarkı var ki bulamadın gitti. Kaç kişi istedi o şarkıyı ben de her gün giriyorum siteye belki bulunmuştur diye ama tık yok. Rica etsem şu şarkıyı bulabilirmisiniz? Ruhum huzura kavuşacak bulunursa 🙂
(Duygu isimli arkadaşın da belirttiği 13. bölüm reality kısmının başında çalan hareketli müzik. 13. Bölüm Reality (Bölüm1) | Acunn.com
Mikrofonum olsa bilgisayardan şarkı tanımlama programını kullanıp yapacağım lakin mikrofonum yok olsan varsa yaparsa hayır işlemiş olur 🙂