T TİTAN Forum Okuru 8 Ocak 2012 #81 cesu-' Alıntı: teşekkürler titan ama verdiğin o linke girdim orda hamileler için yok galiba ben bulamadım hep 12 aylık süreç var bize 40 hafta lazım Genişletmek için tıkla ... Pregnancy bölümüne girmen gerekiyor cesu- DuYGuNaZ' Alıntı: bu çok güzel bi uygulama... bayıldım.. ayrıca çok özel hissettim... TEŞEKKÜRLER 🙂 Genişletmek için tıkla ... Rica ederiz, şimdilik iyi geceler, görüşmek üzere.. 🙂
cesu-' Alıntı: teşekkürler titan ama verdiğin o linke girdim orda hamileler için yok galiba ben bulamadım hep 12 aylık süreç var bize 40 hafta lazım Genişletmek için tıkla ... Pregnancy bölümüne girmen gerekiyor cesu- DuYGuNaZ' Alıntı: bu çok güzel bi uygulama... bayıldım.. ayrıca çok özel hissettim... TEŞEKKÜRLER 🙂 Genişletmek için tıkla ... Rica ederiz, şimdilik iyi geceler, görüşmek üzere.. 🙂
tamzara Hamiş Melek 8 Ocak 2012 #82 Titanın ne güzel bii sürü kalbi vvar pelish kapmıs simdiden bi tane bende yapcam birazdan bii sürü kalpçik
Titanın ne güzel bii sürü kalbi vvar pelish kapmıs simdiden bi tane bende yapcam birazdan bii sürü kalpçik
DuYGuNaZ Hamiş Melek 8 Ocak 2012 #83 cesu-' Alıntı: teşekkürler titan ama verdiğin o linke girdim orda hamileler için yok galiba ben bulamadım hep 12 aylık süreç var bize 40 hafta lazım Genişletmek için tıkla ... canımm.. lilypie dan yapabiliyoruz ya... Lilypie - Pregnancy ticker scene selection bak burdan dene 😉
cesu-' Alıntı: teşekkürler titan ama verdiğin o linke girdim orda hamileler için yok galiba ben bulamadım hep 12 aylık süreç var bize 40 hafta lazım Genişletmek için tıkla ... canımm.. lilypie dan yapabiliyoruz ya... Lilypie - Pregnancy ticker scene selection bak burdan dene 😉
gizi Aktif Üye Üye 8 Ocak 2012 #84 TİTAN' Alıntı: Forumumuzda gebe arkadaşlarımız bize haber veriyor, biz de renklerini kırmızıya çevirip yani bizim deyimimizle kızartıp hamiş melek rankı veriyoruz Genişletmek için tıkla ... ilk önce güzel ve nazik karşılamanız için teşekkürler. ayrıca kendimizi özel hissetmek istediğimiz bu dönemde bu uygulama içinde teşekkürler...
TİTAN' Alıntı: Forumumuzda gebe arkadaşlarımız bize haber veriyor, biz de renklerini kırmızıya çevirip yani bizim deyimimizle kızartıp hamiş melek rankı veriyoruz Genişletmek için tıkla ... ilk önce güzel ve nazik karşılamanız için teşekkürler. ayrıca kendimizi özel hissetmek istediğimiz bu dönemde bu uygulama içinde teşekkürler...
DuYGuNaZ Hamiş Melek 8 Ocak 2012 #85 pelishh' Alıntı: sen sardın bu çılgın smile a =)))) Genişletmek için tıkla ... evet 3lüden en sevdiğim o... favorim benimmm.. bi de bu.. eskisinden daha güzel gülüyoooo
pelishh' Alıntı: sen sardın bu çılgın smile a =)))) Genişletmek için tıkla ... evet 3lüden en sevdiğim o... favorim benimmm.. bi de bu.. eskisinden daha güzel gülüyoooo
pelishh Hamiş Melek 8 Ocak 2012 #87 cesu-' Alıntı: teşekkürler titan ama verdiğin o linke girdim orda hamileler için yok galiba ben bulamadım hep 12 aylık süreç var bize 40 hafta lazım Genişletmek için tıkla ... cnm lilypie yaz google dan ordan yapabilirsin olmas+' Alıntı: ayyy ben yatıcam galiba kıslarrr Genişletmek için tıkla ... yat bebem uykun geldiyse
cesu-' Alıntı: teşekkürler titan ama verdiğin o linke girdim orda hamileler için yok galiba ben bulamadım hep 12 aylık süreç var bize 40 hafta lazım Genişletmek için tıkla ... cnm lilypie yaz google dan ordan yapabilirsin olmas+' Alıntı: ayyy ben yatıcam galiba kıslarrr Genişletmek için tıkla ... yat bebem uykun geldiyse
pelishh Hamiş Melek 8 Ocak 2012 #88 tamzara' Alıntı: Titanın ne güzel bii sürü kalbi vvar pelish kapmıs simdiden bi tane bende yapcam birazdan bii sürü kalpçik Genişletmek için tıkla ... Kalpçik kalpçikk La sendende şüphelendik ya
tamzara' Alıntı: Titanın ne güzel bii sürü kalbi vvar pelish kapmıs simdiden bi tane bende yapcam birazdan bii sürü kalpçik Genişletmek için tıkla ... Kalpçik kalpçikk La sendende şüphelendik ya
DuYGuNaZ Hamiş Melek 8 Ocak 2012 #89 olmas+' Alıntı: haydi kızlar ben kaçarrrr :salıncak: Genişletmek için tıkla ... iyi geceler canım..