DuYGuNaZ Hamiş Melek 8 Ocak 2012 #71 olmas+' Alıntı: kıslar avatarı ve çizelge yapımını söylermisiniz?? Genişletmek için tıkla ... cesu-' Alıntı: pelishh canım nasıl hamiş melek yazdınız bide tcaker mıydı neydi onu nasıl yapcaz burda ya kızlar ne güzel yapmış Genişletmek için tıkla ... kızlar hamiş melek leri biz yazmadık.. onlar kendiliğinden çıktı.. sizin de çıkar.. üstte ayarlar var.. avatar da imza da ordan ekleniyor
olmas+' Alıntı: kıslar avatarı ve çizelge yapımını söylermisiniz?? Genişletmek için tıkla ... cesu-' Alıntı: pelishh canım nasıl hamiş melek yazdınız bide tcaker mıydı neydi onu nasıl yapcaz burda ya kızlar ne güzel yapmış Genişletmek için tıkla ... kızlar hamiş melek leri biz yazmadık.. onlar kendiliğinden çıktı.. sizin de çıkar.. üstte ayarlar var.. avatar da imza da ordan ekleniyor
pelishh Hamiş Melek 8 Ocak 2012 #72 TİTAN' Alıntı: Hamiş melek rankını biz veriyoruz cesu-, sıra size geliyor 🙂 Ticker için BURADAN FAYDALANABİLİRSİNİZ Genişletmek için tıkla ... Ne güzel bi ran öyle ama bayıldımm
TİTAN' Alıntı: Hamiş melek rankını biz veriyoruz cesu-, sıra size geliyor 🙂 Ticker için BURADAN FAYDALANABİLİRSİNİZ Genişletmek için tıkla ... Ne güzel bi ran öyle ama bayıldımm
DuYGuNaZ Hamiş Melek 8 Ocak 2012 #73 pelishh' Alıntı: Ne güzel bi ran öyle ama bayıldımm Genişletmek için tıkla ... ben de bayıldım ben deeeee
pelishh' Alıntı: Ne güzel bi ran öyle ama bayıldımm Genişletmek için tıkla ... ben de bayıldım ben deeeee
pelishh Hamiş Melek 8 Ocak 2012 #74 DuYGuNaZ' Alıntı: kızlar hamiş melek leri biz yazmadık.. onlar kendiliğinden çıktı.. sizin de çıkar.. üstte ayarlar var.. avatar da imza da ordan ekleniyor Genişletmek için tıkla ... sen sardın bu çılgın smile a =))))
DuYGuNaZ' Alıntı: kızlar hamiş melek leri biz yazmadık.. onlar kendiliğinden çıktı.. sizin de çıkar.. üstte ayarlar var.. avatar da imza da ordan ekleniyor Genişletmek için tıkla ... sen sardın bu çılgın smile a =))))
T TİTAN Forum Okuru 8 Ocak 2012 #75 Forumumuzda gebe arkadaşlarımız bize haber veriyor, biz de renklerini kırmızıya çevirip yani bizim deyimimizle kızartıp hamiş melek rankı veriyoruz
Forumumuzda gebe arkadaşlarımız bize haber veriyor, biz de renklerini kırmızıya çevirip yani bizim deyimimizle kızartıp hamiş melek rankı veriyoruz
pelishh Hamiş Melek 8 Ocak 2012 #76 DuYGuNaZ' Alıntı: ben de bayıldım ben deeeee Genişletmek için tıkla ... Bu ifadeyi bana yapmışlar yaaaa
DuYGuNaZ' Alıntı: ben de bayıldım ben deeeee Genişletmek için tıkla ... Bu ifadeyi bana yapmışlar yaaaa
cesu- Hamiş Melek 8 Ocak 2012 #78 TİTAN' Alıntı: Hamiş melek rankını biz veriyoruz cesu-, sıra size geliyor 🙂 Ticker için BURADAN FAYDALANABİLİRSİNİZ Genişletmek için tıkla ... teşekkürler titan ama verdiğin o linke girdim orda hamileler için yok galiba ben bulamadım hep 12 aylık süreç var bize 40 hafta lazım
TİTAN' Alıntı: Hamiş melek rankını biz veriyoruz cesu-, sıra size geliyor 🙂 Ticker için BURADAN FAYDALANABİLİRSİNİZ Genişletmek için tıkla ... teşekkürler titan ama verdiğin o linke girdim orda hamileler için yok galiba ben bulamadım hep 12 aylık süreç var bize 40 hafta lazım
DuYGuNaZ Hamiş Melek 8 Ocak 2012 #79 TİTAN' Alıntı: Forumumuzda gebe arkadaşlarımız bize haber veriyor, biz de renklerini kırmızıya çevirip yani bizim deyimimizle kızartıp hamiş melek rankı veriyoruz Genişletmek için tıkla ... bu çok güzel bi uygulama... bayıldım.. ayrıca çok özel hissettim... TEŞEKKÜRLER 🙂
TİTAN' Alıntı: Forumumuzda gebe arkadaşlarımız bize haber veriyor, biz de renklerini kırmızıya çevirip yani bizim deyimimizle kızartıp hamiş melek rankı veriyoruz Genişletmek için tıkla ... bu çok güzel bi uygulama... bayıldım.. ayrıca çok özel hissettim... TEŞEKKÜRLER 🙂